Ser avmeldingssiden din slik ut?

Avslutte abonnementet

Jeg abonnerte på en ganske kompleks trinnkampanje fra et selskap med et overbevisende tilbud. E-postene var ren tekst, men hadde flott lang kopi. Hver gang jeg tok en handling på nettstedet deres, fikk jeg annet innhold basert på aktiviteten min (eller inaktivitet). I dag mottok jeg en velskrevet e-post, men jeg bestemte meg for å gi fra meg tilbudet og avslutte abonnementet på e-postene.

Slik sa de farvel:

Avmeld landingsside

Au! Dette er budskapet bak dette, "du sluttet å spille, så vi går videre til neste suger ... se deg!"

Bare uten "se deg!".

Tre komponenter for avmeldingssiden din:

 • Rollebaserte abonnementer - Tilby emnebasert abonnement i stedet for masteroppmelding. Det kan være så enkelt som "Du har meldt deg ut av denne e-postkampanjen. Her er noen andre emner du kan være interessert i:" med et tilbud om å melde deg på andre. Du kan til og med prøve å knytte et incitament til det.
 • Årsaker til at du abonnerer - Spør hvorfor! Hvorfor meldte de seg av? Var det for mange e-poster? Ikke nok? Ikke interessert? Ingen e-postkampanje er perfekt. Hvorfor spør du ikke hvordan du kan gjøre det bedre? Takk for at de deltok, og beklager hvis de velger en grunn som sier "du suger!".
 • Tilleggstilbud - Bruk all den siden på eiendommer til andre tilbud! Ikke kast en stor hvit blank side på denne personen! De var der med interesse og intensjon på et eller annet tidspunkt (når de abonnerte). Hvorfor ikke vise frem de nyeste produktene, tjenestene, whitepaper osv.? Hva med sosiale profiler å følge?

Da jeg jobbet for ExactTarget, implementerte jeg dette generiske eksemplet hele systemet (og markedsføring gjorde kopiering og design). Siden har en takk, en uklarhet om ExactTarget, en tilpasset demo-lenke, samt lenker til resten av nettstedet deres!

Avslutt siden for ExactTarget

Noen ganger starter salget når kunden eller prospektet går ut døren. Du har en mulighet til å gjøre et varig inntrykk, ikke gå glipp av det med en tom side!

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg lurer på hvordan mine aldrende (men nett-kompatible) besteforeldre kan tolke "fjernet" (forutsatt at de kan finne ut hvordan de kan melde seg fra hva som helst. Fjernet fra Internett? Fjernet fra deres høyhastighetsforbindelse? Fjernet fra hjemmet deres? Jeg kan bare forestille meg de desperate bønnene om hjelp….

 2. 3

  Douglas, dette er et godt tips. Avmeldingen min er for all del ikke så ille, men den er ikke blendende heller. Jeg spør hvorfor de meldte seg og takker dem for å ha lest.

  Men jeg synes det er en god ide å besøke siden for å se hva de ser og sørge for at det er meldingen du vil gi dem igjen.

 3. 4

  Jeg antar at en "penere farvel-side" er OK. Men jeg har en anelse om at det er meningsløst med mindre du minner brukeren om informasjonen de melder seg fra.

  Vanligvis, hvis noen gidder å trykke på abonnementslinken, er det en ferdig avtale.

  Når det gjelder en dialog som spør hvorfor brukeren avslutter abonnementet, vil jeg gjerne se litt konkret statistikk om brukeren fyller ut skjemaet og hva de sier.

  Personlig når en "Hvorfor drar du" -boksen eller siden lastes inn etter at jeg har bekreftet mine ønsker ... Jeg venter ikke engang på at siden skal lastes inn før jeg trykker på lukkeknappen i nettleseren.

  • 5

   Hei Chris,

   Jeg er enig i at avmeldingen sannsynligvis er en ferdig avtale - poenget mitt er at du kan fortsette å prøve å bygge et forhold til personen, i tillegg til å gi dem alternative produkter eller tjenester.

   Faktisk tror jeg en flott måte å håndtere en side som denne på er å overvåke analysepakken din og se hvor mange mennesker som samhandler ETTER avmeldingen!

   Takk!
   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.