6 beste fremgangsmåter du bør følge når du bygger en side for avmelding

Avslutt beste praksis

Vi delte litt statistikk om grunner til at folk avslutter abonnementet fra markedsførings-e-post eller nyhetsbrev. Noe av det kan ikke engang være din feil, ettersom abonnenter oversvømmes med så mange e-poster at de bare trenger litt lettelse. Når en abonnent finner og klikker på koblingen for avmelding i e-posten din, hva gjør du for å prøve å lagre dem?

Jeg gjorde nylig nettopp det med Søtt vann, et lydutstyrsside som det har vært fantastisk å jobbe med. Jeg følte meg nesten dårlig ved å klikke på abonnementskoblingen, men jeg kjøper bare ikke ofte nok med e-postavtaler som kommer noen få dager. Da jeg klikket på avmeldingslenken, er det her jeg ble ført til:

Avmeld siden for SweetwaterHvor kult er det? I stedet for å melde meg av alt, reduserte jeg bare frekvensen til en gang i måneden.

Hvis jeg skulle score denne siden, måtte jeg gi den en A +! Ikke bare tilbyr de muligheter for frekvens, de gjør fortsatt en god jobb med å fortelle meg hva jeg kan mangle, samt sette forventninger til hver. Dette er på nivå med en infografisk Epsilon utgitt, Navigere i avboksen for innboksen, identifisere 6 beste fremgangsmåter som hver e-postavsender skal følge når han håndterer abonnement:

  1. Kommunikasjonsalternativer - stopp med "alt eller ingenting" -avmeldingssiden og gi en trinnvis tilnærming som tilbyr forskjellige nivåer av involvering.
  2. Avslutt abonnement med ett klikk - ikke gjør det vanskelig å avslutte abonnementet. Det siste inntrykket du gjorde på noen som ga deg muligheten til å snakke med dem, er ikke å irritere dem ved ikke å la dem dra.
  3. Fjern avmelding - en liten skriftstørrelse, gjemmer seg bak pålogginger, verifiserer e-postadresser ... slutter å gjøre det vanskelig å finne og avslutte abonnementet. Hvis folk ønsker å dra, la dem.
  4. Purge-abonnenter - Hvis du vil opprettholde god plassering i innboksen og solide engasjementsmålinger, må du rense listen over abonnenter som ikke har deltatt i mer enn ett år (eller mer hvis du er sesongbasert).
  5. Last Chance - før du tømmer ikke-engasjerte abonnenter, gi dem et siste sjansetilbud for å se om de vil bli.
  6. Få tilbakemelding - Som med eksemplet ovenfor, forlot jeg ikke Sweetwater ... Jeg ville bare ikke ha e-postene deres så ofte. Ikke ta det personlig når en abonnent drar. Dagens innboks er rotete og vanskelig å administrere, kundene dine vil kanskje bare holde ting litt ryddigere. Hvis du er nysgjerrig på hvorfor du er igjen, kan du spørre dem på avmeldingssiden din.

Navigere i innboksen: Avslutt abonnementet

Avslutte abonnementet

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.