Hvorfor har folk sluttet å følge ditt merke?

følg opp abonnementsalgoritmen

En av favorittinfografikkene vi designet og publiserte var Hvorfor følger ikke folk deg på Twitter. Folk fikk en latter fra det, og forhåpentligvis fikk det dem til å tenke om deres publiseringsstrategi for sosiale medier i mellomtiden.

Jeg skal si noe her som kan skremme noen mennesker:

Jeg bryr meg ikke om folk følger opp meg eller avslutter abonnementet på e-posten min.

Jeg kan høre hylen av sinne og sjokk akkurat nå ... og jeg bryr meg heller ikke om dem. Jeg er lei av markedsførere som jager øyeepler i stedet for resultater. Flertallet av fans, følgere og abonnenter er ubrukelige for din virksomhet. Det betyr ikke at du ikke skal bry deg om det publikum, jeg er rett og slett ærlig. Tallene er rett og slett en valideringsmetode for forbrukere og bedrifter å dømme deg om ... ingenting annet.

Og rett og slett fordi noen som ikke abonnerer, betyr ikke at merkevaren din gjorde noe Feil. Det er tusenvis av grunner til at noen vil opphøre eller avslutte abonnementet på den sosiale kanalen din eller nyhetsbrevet ditt. Kanskje de forlot selskapet, kanskje ble de forfremmet, kanskje deres jobbansvar flyttet, kanskje de trodde merkevaren din var noe helt annet.

Pleie er ikke handlingen med å forvente at hver følger eller abonnent skal kjøpe. Pleie er også perioden der potensielle kunder kan få innblikk i merkevaren din og bestemme om du passer. Så ... noen drar.

Betyr det at det ikke er ting du gjør for å drive dem bort? Selvfølgelig ikke. Jeg svarte bare en kollega denne uken og fortalte ham at han tråkket lett på tonen og spammigheten i e-postene hans til meg. Jeg ville at han skulle vite at han presset for hardt og rykket av, ellers kan han miste meg. Så igjen, jeg er ikke hans ideelle klient, så han burde kanskje ikke høre på meg!

Undersøkelsen fant at 21% ikke fulgte som følge av kjedelig innhold på grunn av en overbelastning av innlegg på Facebook eller rotete feeder. Mindre kan være mer ... Så vurder din maksimale frekvens ved å sammenligne den med andre i din sektor eller kjør en test der du reduserer frekvensen.

Jeg har sagt det tusenvis av ganger, grunnen til at folk lytter til deg, er fordi du gir dem verdi. Fortsett å gi verdi, så beholder du relevante følgere og abonnenter. Over tid vil du bygge tillit, og et engasjement vil snart følge. Men slutte å sparke deg selv når noen mennesker forlater ... det kommer til å bli greit. Gå og finn bedre!

Fractl og Buzzstream undersøkte 900 brukere av sosiale medier for å finne ut disse svarene og årsakene til at de mistet følgere.

Hvorfor avslutter folk abonnementet og følger merket?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.