Oppdatert leseside

Jeg lastet opp Amazon WordPress-plugin i dag - det gjør jobben! Jeg redid min lesing siden, men trodde du vil se hva jeg gjør på all fritiden :).

Leser for øyeblikket
In Cold BloodSlanger i drakter: Når psykopater går på jobbHvis Harry Potter Ran General Electric: Leadership Wisdom from the World of the WizardsSmall er det nye store: og 193 andre Riffs, Rants og bemerkelsesverdige forretningsideer

Mine favorittblader
Praktisk nettdesignBusiness 2.0 (6-måneders abonnement) med $ 5 bonus

Min favorittbloggbok
Nakne samtaler: Hvordan blogger endrer måten virksomheter snakker med kunder på

Mine favoritt LAMP-bøker
PHP og MySQL Web Development (3. utgave) (Developer's Library)

Min favoritt Cascading Style Sheets (CSS) bok
Zen of CSS Design: Visual Enlightenment for the Internet (Voices That Matter)

Mine favoritt Ajax-bøker
Professional Ajax (programmerer til programmerer)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript og Ajax for nettet, sjette utgave (Visual QuickStart Guide)

Mine favorittillustratorer og Photoshop-bøker
Illustrator CS2 for Windows og Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 for Windows og Macintosh (Visual QuickStart Guide)

Mine favorittlederbøker
Først bryter du alle reglene: Hva verdens største ledere gjør annerledes

Mine favoritt forretnings- og markedsføringsbøker
Blink: Kraften til å tenke uten å tenkeTipping Point: Hvor lite ting kan gjøre en stor forskjellTillatelsesmarkedsføring: Gjør fremmede til venner og venner til kunderPurple Cow: Transform Your Business by Being RemarkableAlle markedsførere er løgnere: Kraften til å fortelle autentiske historier i en verden med lite tillitFreakonomics: A Rogue Economist Explores the Hidden Side of EverythingStrategisk databasemarkedsføring

Mine favorittbøker om teknologi, utvikling og produktledelse
The Pragmatic Programmer: From Journeyman to MasterCrypto: Hvordan Code Rebels slår regjeringen som sparer personvern i den digitale tidsalderen

2 Kommentarer

  1. 1

    Det er mange bøker! Jeg må innrømme at jeg sent har sluttet å lese helt. Jeg leste for det meste politikkbøker mot hvitvasking av penger, økonomiske tidskrifter og den slags ting 😛

  2. 2

    Takk for den listen, det er noen jeg definitivt vil se på.
    (Som sidenot måtte jeg le da amazon foreslo at de som var interessert i markedsføringsboken "lilla ku", også kunne være interessert i "Dairy Farming and Cow Care Today - Lær hvordan moderne melkebønder bryr seg om kyrne sine og miljø. "
    Jeg tviler liksom på at ...

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.