Bruker du Google Docs med WordPress?

wordpress logo

NOTAT: Denne funksjonen støttes ikke lenger av Google Docs men det er en Google Doc til WordPress-tillegg er tilgjengelig.

Du har hørt meg sutre om WordPress-adminpanelet, det er ganske grusomt for nybegynnerbloggeren og trenger virkelig et ansiktsløft. Det er den vanligste klagen jeg får når jeg får folk opp på plattformen. Noen konkurrenter lytter ... SixApart ble nettopp lansert VOX med et veldig hyggelig brukergrensesnitt. WordPress ser ut til å få meldingen også, og samarbeider med KnowNow om en ny Enterprise-versjon av WordPress.

En av mine siste oppføringer snakket med å miste hele blogginnlegget mitt noen minutter før jeg postet det. En av mine tekniske teknikere, Dale McCrory, på jobben spurte hvorfor jeg ikke bare brukte det Google Docs å legge ut på bloggen min. Hu h? Egentlig? Ja! Egentlig!

Med Google Docs har du muligheten til å legge ut dokumentet direkte på bloggen din! Dette er hvordan:

1. Klikk på "Publiser" og "Legg ut på bloggen":

Google Dokumenter Publiser

2. Velg deretter bloggtypen din fra grensesnittet. Eller hvis du er vert for ditt eget WordPress-nettsted, kan du konfigurere det slik:

Google Docs Publish til WordPress

Google Dokumenter har en 'automatisk lagring' -funksjon slik at du ikke mister jobben din! Ganske hyggelig!

12 Kommentarer

 1. 1

  Jeg må prøve. Jeg har bare prøvd Google Docs denne uken, så jeg føler meg fortsatt gjennom hva den kan tilby.

  Jeg bruker allerede GSpace-plugin for Firefox, slik at jeg kan bruke en GMail-konto til online lagring av filer. Og har du prøvd Performancing-utvidelsen for Firefox? Det er en ganske kul måte å poste på en hvilken som helst blogg, og unngår behovet for å logge på adminområdet ditt, klikke deg gjennom for å skrive et innlegg osv. ...

  Mye mindre arbeidskrevende. Og Tiger Administration plugin gir et mye morsommere og nyttig grensesnitt for WP admin enn standard, som ærlig talt er kjedelig og flat. x

 2. 2

  Hei Andy!

  Jeg har nettopp begynt å bruke Docs og liker det veldig bra. Jeg har fortsatt en tøff tid på ikke å bruke WordPress til å legge ut skjønt ... Jeg liker å legge bilder, tagger, trackbacks osv. Inn i innleggene mine.

  Jeg har også Performancing-utvidelsen, og jeg har det samme problemet, jeg kan ikke gjøre resten av de kule greiene. Tigeradministrasjonen er noe jeg har brukt en stund, og jeg liker det veldig bra.

  Jeg skulle ønske jeg kunne ta et par måneder fri og gjenoppbygge administratoren for WordPress. Jeg tror SixApart er på noe med Vox, de har forenklet bloggadministratoren betraktelig. WordPress er i cahoots med 'KnowHow' ... så vi får se om det fører til en bedre administrator.

  Takk for at du kommenterte!
  Doug

 3. 3

  Jeg vet ikke om Performancing-utvidelsen. Jeg brukte den en gang, den produserte noen rare formaterings ting og brøt ganske ut av bloggens standard CSS. De har skiftet navn nå skjønt, ScribeFire antar jeg, og firmaet ser ut som det taper mye tid.

 4. 4

  Dette fungerer ikke for meg. Når jeg trykker på Test står det “Vi har opplevd en feil som vi vil undersøke umiddelbart. Beklager bryet."

 5. 8

  Jeg får feil når jeg prøver å konfigurere publisering til wordpress.

  Jeg dobbeltsjekker alt, men det fungerer ikke!

  Hvorfor?

 6. 9

  Jeg fikk en merkelig situasjon der jeg har to gmail-kontoer med google docs aktivert, og den ene kontoen har muligheten "post to blog", og den andre kan jeg ikke finne ut hvor jeg skal aktivere den. Det mangler rett og slett.

 7. 10

  Hei Douglas,

  Flott innlegg, men dessverre støtter google ikke lenger denne funksjonen, så innlegget ditt er utdatert. Vennligst se til å oppdatere eller fjerne innlegget ditt for ikke å kaste bort noens tid som leter etter en riktig løsning. 

  Cheers!

 8. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.