Duet: Bruk din iPad som en ekstra skjerm

Bruk iPad til en annen skjerm

Av og til oppdager du noen fantastiske applikasjoner som du lurer på hvordan du noen gang klarte deg uten. Jeg har jobbet på stedet massevis med kunder og i samarbeidslokaler rundt om i landet, men jeg syntes det var vanskelig å være produktiv med bare en skjerm. Jeg ble bortskjemt med å ha flere skjermer på kontoret mitt, og jeg ville ha noe for veien.

En Utah-studie fant at arbeidstakere viste en økning på 44% produktivitet for tekstoppgaver og en økning på 29% for regnearkoppgaver når du flytter fra en enkelt skjerm til en dual-overvåke oppsett.

Dell

Jeg oppdaget en app for iPad, Duet, som ble konstruert og bygget av noen Apple Engineers, og det har vært fantastisk. Forsinkelse er utrolig, jeg kan fremdeles bruke berøringsskjermen, og jeg kan til og med aktivere berøringsfelt på iPad-skjermen.

Her er et bilde av det eksterne skrivebordet mitt hos en av kundene mine. Jeg er koblet til en DisplayLink plugbar for skrivebordsmonitoren og nettverket, så har iPad Pro min koblet til via USB til DisplayLink. DisplayLink er ikke et nødvendig stykke maskinvare ... det er bare det de har hos denne spesifikke klienten.

Duet Display og DisplayLink Plugable

Jeg kan justere skjermene ved hjelp av OSXs skjerminnstillinger, og jeg kan dra og slippe over hvilken som helst skjerm.

Når jeg drar, tar jeg bare med meg den bærbare datamaskinen min og iPad hvor som helst og plugin uansett hvor jeg er. Duet-appen må kjøres på begge enhetene, men oppsettet var en lek og så snart jeg koblet til via USB, levde skjermen. Jeg kan til og med fortsatt bruke de andre iPad-applikasjonene hvis jeg vil.

Duet har også gjort programvaren tilgjengelig for PC!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.