Bruke Technorati API og PHP

UPDATE: Mars 3, 2007 - Utgitt Technorati Rank WordPress-plugin.

OPPDATERING: Vel, det kommer opp at Technorati har en daglig grense for søk. Jeg fant ut på den harde måten, de stengte meg av. Hvis du har installert modulen, vil du se at det står Feil med en lenke tilbake til prosjekt-siden, slik at du kan laste ned og være vert for koden selv. Jeg har også oppdatert koden slik at når du når den daglige tildelingen av API samtaler, vil det bare endre seg til en "Legg til i favoritter" -lenken.

Å være en databasemarkedsfører av handel, har jeg to feil (ok ... mange mer enn to, men disse har å gjøre med dette innlegget). Jeg jobber godt med numeriske mål og jeg jobber godt med å organisere og logisk tilpasse prosjekter, mennesker, programvare, etc. Selv bøkene mine er organisert (venstre side av boksaken er programvare og utvikling, høyre side er forretning, nederst til høyre er skjønnlitteratur).

Den numeriske feilen får meg til å se på Technorati, Google Analytics og Google Adsense hele dagen, hver dag. Techorati er en av de som virkelig interesserer meg fordi den gir meg hvem som lenker til meg. Jeg elsker å besøke disse nettstedene og se hva de sier eller hva de synes er nyttige. For å gjenkjenne om min rang endret seg eller ikke, må jeg gjøre et søk på bloggen min.

Jeg trengte noe raskere, så jeg programmerte en liten 'widget' til Technorati API for å oppnå min rangering raskt og enkelt. Det er faktisk det som viser rangen øverst i dette innlegget. Hvis du vil se hvordan, trykk på min Prosjektet siden opp.

Jeg bygde den ved hjelp av PHP5 + (den bruker SimpleXML), cURL og JavaScript. SimpleXML er en utrolig kraftig XML-motor! Det er mye lettere å programmere med enn den gamle analysemotoren. Kodeeksempler er på Prosjektet siden også.

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 4
 3. 6
 4. 7
 5. 8

  Vel, det var raskt! Jeg får for øyeblikket en feilmelding fra Technorati:
  Du har brukt opp den daglige tildelingen av Technorati API-spørringer.

  Med det i tankene har jeg endret innleggene mine her for å få folk til å være vert for koden på egenhånd i stedet for å trykke på siden min. Beklager det folkens! Jeg visste ikke engang at det var en "daglig tildeling".

  • 9

   vel, det er virkelig tullete Doug 🙂 … jaja, det var gøy så lenge det varte. Selv om det kommer til å vise en viss popularitet - kanskje Technorati har lagt merke til og implementert noe lignende selv

   • 10

    Jeg håper det også. Jeg leste gjennom siden deres og kan ikke finne hva den "daglige tildelingen" er. Det er litt frustrerende.

    Jeg har endret koden for å bare sende feilmeldingen som kommentert HTML, slik at den ikke viser "0" som den pleide. Nå vil den bare vise widgeten hvis det er et positivt svar.

    Jeg antar at det beste alternativet kan være å være vert for kildesiden selv, du kan gjøre det. Jeg skal holde deg oppdatert når jeg finner ut hva den "daglige tildelingen er". Takk, Steven!

 6. 11

  Ok ... noen flere forbedringer. Hvis du prøver å slå opp en URL med en annen widget enn min, vil den fortelle deg at det er en feil og bringe deg til prosjektsiden. Dette er slik at du kan laste ned koden og hoste den selv. Hvem som helst kan være vert for denne koden, og på den måten vil du ikke støte på den daglige tildelingen av API.

  Jeg har også endret den slik at hvis du når den daglige tildelingen, bytter den ganske enkelt til en "Legg til i favoritter"-lenken!

 7. 12
 8. 13
 9. 14
  • 15

   Wow, Tyler! Jeg visste at cURL var et krav, men jeg var ikke klar over at noen mennesker ikke ville ha det tilgjengelig for dem. Jeg trodde det var et bibliotek som ble lastet som standard med PHP-installasjoner. Jeg bare gjetter – men jeg vedder på at Samanthons bruker cURL også.

 10. 16
 11. 17
 12. 18

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.