Bruke Technorati API og PHP

UPDATE: Mars 3, 2007 - Utgitt Technorati Rank WordPress-plugin.

OPPDATERING: Vel, det kommer opp at Technorati har en daglig grense for søk. Jeg fant ut på den harde måten, de stengte meg av. Hvis du har installert widgeten, vil du se at det står Feil med en lenke tilbake til prosjektsiden, slik at du kan laste ned og være vert for koden selv. Jeg har også oppdatert koden slik at når du når den daglige tildelingen av API samtaler, vil det bare endre seg til en "Legg til i favoritter" -lenken.

Å være en databasemarkedsfører av handel, har jeg to feil (ok ... mange mer enn to, men disse har å gjøre med dette innlegget). Jeg jobber godt med numeriske mål og jeg jobber godt med å organisere og logisk tilpasse prosjekter, mennesker, programvare, etc. Selv bøkene mine er organisert (venstre side av boksaken er programvare og utvikling, høyre side er forretning, nederst til høyre er skjønnlitteratur).

Den numeriske feilen får meg til å se på Technorati, Google Analytics og Google Adsense hele dagen, hver dag. Techorati er en av de som virkelig interesserer meg fordi den gir meg hvem som lenker til meg. Jeg elsker å besøke disse nettstedene og se hva de sier eller hva de synes er nyttige. For å gjenkjenne om rangeringen min endret seg, må jeg gjøre et søk på bloggen min.

Jeg trengte noe raskere, så jeg programmerte en liten 'widget' til Technorati API for å oppnå min rangering raskt og enkelt. Det er faktisk det som viser rangen øverst i dette innlegget. Hvis du vil se hvordan, trykk min Prosjektet siden opp.

Jeg bygde den ved hjelp av PHP5 + (den bruker SimpleXML), cURL og JavaScript. SimpleXML er en utrolig kraftig XML-motor! Det er mye lettere å programmere med enn den gamle analysemotoren. Kodeeksempler er på Prosjektet siden også.

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 4
 3. 6
 4. 7

  Jeg oppdaterte widgeten med en fin verktøytips som gir ytterligere detaljer om din rangering! Navnet på bloggen din (ifølge Technorati) samt innkommende lenker og blogger!

 5. 8

  Vel, det gikk raskt! Jeg får for øyeblikket en feil fra Technorati:
  Du har brukt opp din daglige tildeling av Technorati API-spørsmål.

  Med det i tankene har jeg endret innleggene mine her for å få folk til å være vert for koden på egenhånd i stedet for å treffe nettstedet mitt. Beklager det folkens! Jeg visste ikke engang at det var en "daglig tildeling".

  • 9

   vel det suger virkelig Doug 🙂… åh det var gøy mens det varte. Selv om soes viser en viss popularitet - kanskje Technorati vil ha lagt merke til og implementere noe lignende selv

   • 10

    Jeg håper det også. Jeg leste gjennom nettstedet deres, og finner ikke hva den 'daglige tildelingen' er. Det er litt frustrerende.

    Jeg har endret koden for å bare sende feilmeldingen som kommentert HTML, slik at den ikke viser "0" som den pleide. Nå vil den bare vise widgeten hvis det er et positivt svar.

    Jeg antar at det beste alternativet kan være å være vert for kildesiden selv, du kan gjøre det. Jeg holder deg oppdatert når jeg finner ut hva den 'daglige tildelingen' er. Takk, Steven!

 6. 11

  Ok ... noen flere forbedringer. Hvis du prøver å slå opp en URL med andre widgeter enn min, vil den fortelle deg at det er en feil og føre deg til prosjektsiden. Dette er slik at du kan laste ned koden og være vert for den selv. Hvem som helst kan være vert for denne koden, og på den måten får du ikke API-tildelingen daglig.

  Jeg har også endret det slik at hvis du når Daily Allotment, bytter det ganske enkelt til en "Legg til i favoritter" -linken!

 7. 12
 8. 13
 9. 14
  • 15

   Wow, Tyler! Jeg visste at CURL var et krav, men jeg visste ikke at noen ikke ville ha det tilgjengelig for dem. Jeg trodde det var et bibliotek som var lastet som standard med PHP-installasjoner. Jeg gjetter bare - men jeg vedder på at Samanthons også bruker cURL.

 10. 16
 11. 17
 12. 18

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.