Generer dynamisk søkeord for annonser

Depositphotos 27736851 s

Mens du leser John Chows nettsted, Jeg hadde glemt at jeg registrerte meg for AuctionAds, men satte aldri koden på nettstedet mitt. I kveld la jeg til koden på enkeltinnleggene mine mellom innholdet på innlegget og kommentarseksjonen. Jeg gleder meg til å se hvordan de presterer.

AuctionAds har en fin funksjon der du faktisk kan spesifisere søkeordene du vil generere annonser med. I stedet for å finne ut noen vanlige for hele nettstedet mitt, la jeg inn Ultimate Tag Warrior-plugin å bruke (igjen)!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds krever at du formaterer søkeordene dine for annonsen med semikolon som skilletegn. Som et resultat må du tilpasse formatet utdataene til Ultimate Tag Warrior-koden. Jeg har formatert min for å liste opp den første koden og deretter sette en semikolon og mellomrom mellom resten. I tillegg har jeg angitt maksimalt tre søkeord som skal vises, og fulgt det med tre standard søkeord som jeg vet alltid vil vise en annonse.

Å målrette annonsen mot innholdet bør føre til at klikkfrekvensen i annonsen økes. Jeg testet nylig Google Adsense vs. Google Henvisninger på et av mine målrettede nettsteder, og Adsense hadde omtrent 8 ganger klikkfrekvensen. Relevans for reklame er alt! Hvis du ikke leverer relevant reklame, vil du bare irritere leserne dine, ellers vil de vokse til å ignorere annonsene. Ingen vil ha det!

Én merknad: Når du faktisk tester koden, kan det hende du ikke kommer tilbake med noe først. Folkene på auksjonsannonser oppgir at det tar litt tid å lage disse søkeordresultatene. Jeg er ikke sikker på hvor lang tid det tar. Du kan fortsatt få henvisningsinntekter fra Auksjonsannonser-grensesnittet, skjønt!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.