Telbee: Ta talemeldinger fra podcastlyttere dine

Det har vært noen podcaster der jeg ærlig ønsket at jeg hadde snakket med gjesten på forhånd for å sikre at de var engasjerende og underholdende foredragsholdere. Det krever ganske mye arbeid å planlegge, planlegge, spille inn, redigere, publisere og promotere hver podcast. Det er ofte derfor jeg henger etter på egenhånd. Martech Zone er min primære eiendom som jeg vedlikeholder, men Martech Zone Intervjuer hjelper meg å fortsette å jobbe med hvor godt jeg snakker offentlig,

Leadpages: Samle kundeemner med responsive destinasjonssider, popup-vinduer eller varslingslinjer

LeadPages er en landingssideplattform som lar deg publisere malte, responsive destinasjonssider med deres no-code, dra og slipp-bygger bare noen få klikk. Med LeadPages kan du enkelt lage salgssider, velkomstinnganger, landingssider, lanseringssider, presse sider, lansere snart-sider, takkesider, forhåndshandelssider, mersalgssider, om meg-sider, sider med intervjuserier og mer... fra over 200+ tilgjengelige maler. Med LeadPages kan du: Opprette din tilstedeværelse på nettet – opprette

Transistor: Vær vert for og distribuer bedriftspodcaster med denne podcastingplattformen

En av kundene mine gjør allerede en fantastisk jobb med å utnytte video gjennom hele nettstedet og via YouTube. Med den suksessen ønsker de å gjøre lengre, mer dybdeintervjuer med gjester, kunder og internt for å hjelpe med å beskrive fordelene med produktene deres. Podcasting er et ganske annet beist når det kommer til å utvikle strategien din ... og vertskap for den er også unik. Mens jeg utvikler strategien deres, gir jeg en oversikt over: Lyd – utvikling

Wondershare UniConverter: Massevideotrimming, konvertering, komprimering og optimalisering

Ettersom markedsførere jobber med dusinvis av videostandarder – fra filtyper for forskjellige nettlesere, dimensjoner for forskjellige kanaler og komprimering for optimal strømming, kan det være uutholdelig å jobbe gjennom en videoredigeringsplattform for å sende ut de nødvendige filene. Det beste og rimeligste produktet jeg har jobbet med for å gjøre dette er Wondershare UniConverter. For eksempel distribuerer firmaet mitt en Shopify Plus-butikk for en moteklient akkurat nå, og vi hadde dem inkludert

5 hensyn når du velger skylagring for å maksimere samarbeid og produktivitet

Muligheten til å lagre dyrebare filer som bilder, videoer og musikk sømløst i skyen er et forlokkende perspektiv, spesielt med det (relativt) sølle minnet i mobile enheter og de høye kostnadene ved ekstra minne. Men hva bør du se etter når du velger en skylagrings- og fildelingsløsning? Her deler vi ned de fem tingene alle bør vurdere før de bestemmer seg for hvor de skal plassere dataene sine. Kontroll – har jeg kontroll? En av