Et sosialt nettverk for amerikanske marineveteraner!

Marine veterinærerFor noen år siden kjøpte jeg domenet NavyVets.com. Jeg hadde ikke tid til å faktisk jobbe med å bygge ut et nettsted, så jeg la domenet opp på Sedo.com for å se om det var interesse for det og for å få litt annonse dollar. Lite betyr i utgangspunktet ingenting ... for de tusenvis av treff hver måned, fikk jeg sannsynligvis bare en krone her og der.

Da sosiale nettverk økte, begynte jeg å teste ut forskjellige sosiale nettverkspakker som jeg kan installere på nettstedet. Jeg lastet opp Elgg men det var ikke den enkleste pakken å tilpasse og sette i gang.

Omtrent den tiden begynte jeg å jobbe med en logo for nettstedet. Jeg tok i utgangspunktet USN-emblemet og brukte Illustrator til å skille alle lagene og la til en dimensjon.

For noen dager siden begynte jeg å ta en titt på Ning. Første gang jeg så Ning for noen år siden, var den første Mashup Camp. Det var veldig spennende ... programvare som tillot deg å skrive tilpasset kode på toppen av plattformen ... egentlig ikke et plugin, men mye mer robust.

Ning har bygget et fantastisk sosialt nettverk som er lett å åpne rett ut av esken! Det tok faktisk mye lengre tid å bygge logoen enn det tok å få det sosiale nettverket i gang!

Jeg valgte noen av de fremste ala carte-alternativene - privat domene, min egen reklame og fjerning av alle Ning Bling. Jeg synes det ser bra ut! Nå trenger jeg bare å finne noen flere veterinærer som er interessert! Jeg synes det er en ganske kul historie - en Navy Veteran sosialt nettverk... eies og drives av en Navy Veteran!

9 Kommentarer

 1. 1

  Doug, god informasjon, jeg kjenner et par folk som gjør noen små sosiale nettverk og vil dele innlegget ditt med dem!

  • 2

   Jeg ble virkelig overrasket over hvor enkelt det var å bruke, JD! Jeg tror oppsettet kan bruke litt ekstra hjelp, men det kommer dit!

   Nettstedet fikk sin første registrering i kveld! Woohoo!

 2. 3

  Glad for å se at du har startet noe med domenet (et så flott domene!). Jeg har brukt Ning med IndyLance i kort tid, og det har vært ganske bra så langt. Jeg har ikke rotet for mye med noen avanserte funksjoner, men å kunne se på noe av koden din på en vert, gratis tjeneste er sjelden.

  Jeg har ikke hatt tid til å se på Ning API eller mulighetene med Googles Open Social. Ah, min uendelige oppgaveliste.

 3. 5

  God nådig mann, sover du noen gang ?!

  Nok et nytt, verdifullt prosjekt fra Doug-meister. Lykke til med det!

  • 6

   Jeg ble faktisk krasjet det meste av dagen i dag - jeg har vondt i halsen. Det er det første tegnet på at jeg jobber for mange timer. Jeg får en god natts søvn i kveld og er tilbake på det om morgenen!

 4. 7

  Dette er veldig kult. Jeg har mer enn et par ideer til sosiale nettverkssider, og har hørt om Ning, men jeg har ennå ikke testet det ut. Det må jeg kanskje. Jeg håper dette begynner å ta av for deg.

  The Big Dumb Marketer

 5. 8

  Wow! Veldig skarp side! Jeg hadde hørt om Ning, men ante ikke hvor kraftig den var. Jeg vil definitivt se på dette. Takk!

 6. 9

  Beklager at du hørte at du hadde problemer med Elgg, jeg ville være interessert i å vite hvor du syntes det var vanskelig å sette opp. Ting endrer seg raskt med Elgg, for eksempel neste utgivelse, som kan forventes i desember, inkluderer et forbedret installasjonsprogram. I tillegg er Elgg-utviklermiljøet levende med mange mennesker som er villige til å hjelpe. Så hvis du noen gang finner behov for å tilby medlemmene dine et høyere nivå av personvernkontroll, eller begynner å føle deg urolig over at et selskap som administrerer alle dataene dine, ønsker vi deg velkommen til å komme innom igjen på Elgg.org 😉

  Lykke til med dette prosjektet!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.