Rosa: Når virksomheten er bare

Victoria Secret rosaDa datteren min på 15 år kom hjem med en Victoria Secret-pose i hånden, fikk jeg nesten hjerneslag. Jeg ønsker alle kommentarene i dette innlegget velkommen om hvor forferdelig en far jeg må være, og at jeg bedre bør overvåke datterens kjøpsvaner.

Ærlig talt trodde jeg ikke det var noen grunn for henne å handle på Victoria Secret i mange, mange år. Du vet ... etter at jeg var død.

Alle vennene til døtrene mine har på seg de samme stilige antrekkene akkurat nå ... merket Rosa på tvers av rumpa. Jeg skjønte at det var et nytt merke, søtt kalt for å tiltrekke seg unge damer. Viste seg at jeg hadde rett, men jeg ante ikke at Victoria Secret sto bak. Victoria Secret går ut med sine Rosa linje - med en rosa nettside, Collegiate line of Pink, et sosialt nettverk kalt Rosa nasjon - som du kan autentisere med Facebook selvfølgelig musikk, nedlastinger og til og med en t-skjorte-designer.

Jeg kan forstå at Victoria Secret ønsker å utvide samlingene sine og nå forskjellige demografiske grupper, men å nå ned i de unge tenårene treffer litt for nær hjemmet. Som god venn Adam Small (Indianapolis mobilmarkedsføring) sa så perfekt,

Pink ser ut til å være inngangsmedikamentet for Victoria Secret for å få unge kvinner hekta på merkevaren deres i langt tidligere aldre.

Til min forferdelse har Victoria Secret åpenbart identifisert unge tenåringer som en ny markedsmulighet. Klærne er rimeligere enn konkurrentene Abercrombie & Fitch og Hollister ... og det ser ut til tenåringer trimmerutgifter akkurat som alle andre.

Personlig skulle jeg ønske at produktlinjen var altfor dyr for min 15-åring.

2 Kommentarer

  1. 1

    Douglas,
    Jeg beklager at jeg ikke kan si hva du vil høre, jeg ble gift en uke etter at jeg fylte 17. Jeg vet hvordan det føles å være kvinne/barn. Dette er en veldig tøff tid for jenter, plutselig ser hele verden på dem, og de er KVINNER, ikke jenter. Mitt eneste råd er å sørge for at hun vet hvor mye du elsker henne og er der for henne – uansett hva – og gi henne mange muligheter til å ta på seg utfordrende oppgaver og ansvar slik at hun kan jobbe med å bli voksen. Sørg for at hun vet at det er riktig å bli behandlet godt og respektfullt av guttene, og vær der for å fange henne når hun faller. (Høres dette ut som et gratulasjonskort? Beklager) Når det gjelder ROSA, la jeg merke til at på jobb begynte noen av de unge kvinnene å sende forretnings-e-poster i rosa, merkelig – relatert? Og nå som jeg er eldre, er jeg enig, jeg skulle ønske markedsføring av seksualisering av unge kvinner ikke var så populær – eller akseptert.

  2. 2

    Doug,

    Du hjelper med å avklare en ting for meg, og det er derfor så mange jenter har ordet ROSA på baken. Nå vet jeg det! Takk for at jeg utdannet meg og gir meg litt mat hvis min 8 år gamle datter noen gang ber om rosa klær. Kommer ikke til å skje (for nå altså).

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.