Ditch Video Editor for en av disse med lydsynkronisering

Videoredigering

Denne forrige uken jobbet jeg med å remixe en kundeerklæring for en klient. Videografen de jobbet med var fantastisk, og ga all rå video og lyd til dem i tilfelle de ønsket å samle videoer i fremtiden. De delte de rå MXF-filene med meg slik at jeg kunne laste dem ned, og jeg innså umiddelbart at jeg var over hodet på meg.

Min tanke var at jeg bare skulle pope de rå videoene i iMovie, sette sammen samtalen, kaste en intro, outro og lydspor på dem, og være ferdig. Imidlertid fanget den profesjonelle videografen flere vinkler fra forskjellige kameraer ... og bare én visning hadde førsteklasses lyd. Dette er normalt hvis du er proff, men var langt over hodet på meg.

Med iMovie eller Windows Movie Maker har jeg bare én videotidslinje. Så jeg måtte ha redigert hver kameravinkel perfekt, og prøv å matche videoen til lydsporet - en umulig oppgave. Og uten de ekstra kameravinklene, ville ikke videoen være like innflytelsesrik. På tide å ringe en proff!

My videographer har et studio i nærheten av hjemmekontoret mitt, så jeg kjørte ned og pratet med ham for å se hva som kunne gjøres. Han lærte meg raskt om begrensningene med videoredigeringsprogramvare og viste meg hvordan han enkelt kunne legge til flere videospor eller et eget lydspor til redaktøren sin og synkronisere dem med et klikk på knappen.

Adobe Premiere Pro lydsynkronisering

AJ delte noen av AJs favoritt videoredigeringspakker som tilbys klipsynkronisering:

  • Adobe Premiere Pro - det er et skjermbilde over AJs favorittvideoredigeringsprogramvare. Premiere Pro er den ledende videoredigeringsprogramvaren for film, T og Internett.
  • Komponist først - AVID er den ledende industristandarden for redigering av spillefilmer, show og reklame. Det at de laget en gratis versjon er ENORM! (AJ er også AVID-sertifisert)
  • Hitfilm Express - Hitfilm express er indys redaktør. Det er gratis også, og det er ikke bare en redaktør (som premier), men også en komponist (After Effects). AJ anbefaler vanligvis denne som et gratis alternativ.
  • FilmoraPro Video Editor - Jeg har brukt Wondershares konverteringsprogram, og det har fungert feilfritt. Jeg er ikke i tvil om at deres rimelige videoredigeringspakke er like god - og den tilbyr lydsynkronisering også.

Lydsynkronisering kan ta ethvert spor med lyd og matche lydbølgene perfekt, selv om lydkvaliteten ikke stemmer overens. I dette tilfellet hadde jeg ett videospor med perfekt lyd, og ett med hva kameraet plukket opp. Programvaren identifiserte begge deler og matchet videosporene perfekt. Så, AJ var i stand til å snu kameravinkler mens de opprettholdt det gode lydsporet.

I løpet av få minutter hadde AJ videoen klar som jeg hadde prøvd å jobbe timer på. Dette fikk meg til å tenke nytt om å bruke iMovie til videoredigering. Med min Adobe Creative Cloud lisens, jeg kan laste ned og lære Premiere Pro ... så jeg tror det er på tide jeg oppgraderer!

Så om det er flere videoklipp med en som har den perfekte lyden, eller det er flere videoklipp og og et ekstra lydklipp fra opptakeren ... disse pakkene vil perfekt synkronisere både lyd- og videoklipp slik at du ikke trenger å!

Og med flere videotidslinjer kan du justere og velge visningene du vil gjøre videoen mer profesjonell og innflytelsesrik.

Merk: Jeg bruker tilknyttet lenke for Adobe Creative Cloud.Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.