Video: Slik publiserer du bloggen din på Twitter

twitterfeed

Jeg fullførte denne videoen i går kveld for å gi kundene våre instruksjon om hvordan du publiserer bloggen sin på Twitter av Twitterfeed og en RSS-feed. Den gjelder for alle applikasjoner med RSS-feed, så tenkte at jeg også vil dele den her!

3 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Hei dan

   Jeg er ikke helt sikker på hva poenget ditt er, selvfølgelig er Twitter ikke RSS. Å publisere fra RSS til Twitter er imidlertid et veldig effektivt middel for å publisere bloggen din (eller et annet medium som bruker en feed).

   Doug

 2. 3

  Problemet mitt med det er at det ikke gjør noe nyttig for meg. Hvis jeg vil vite når du legger ut noe på bloggen din, abonnerer jeg på RSS-feeden. Selv om det til en viss grad svarer på spørsmålet "Hva gjør jeg?", Kan svaret på "nettopp lagt ut X på bloggen min" bli bedre besvart på andre måter.

  Det er ikke tapt for meg på den måten for få mennesker bruker RSS, og at du når de som bruker Twitter, men ikke RSS ved å bruke twitterfeed. Men Twitter er heller ikke en feedaggregat. Hvis noen skal gjøre dette, vil jeg heller se at de har to Twitter-kontoer - en som bare er menneskelig generert, og en som handler for å samle dem ved å også vise deres automatisk genererte RSS-feed-tweets. Det er mye arbeid på kildesiden, skjønt.

  Det er klart at siden dette irriterer meg mer enn folk flest, kan jeg også ta opp dette på slutten og bruke en Twitter-klient som filtrerer ut twitterfeed-tweets, og kanskje et GreaseMonkey-skript for å gjøre det samme på Twitter.com-grensesnittet.

  I en mer generell forstand er problemet imidlertid at bruk av twitterfeed for automatisk å tweet innleggets tittel og URL er ikke innhold, det er metadata. Jeg ville ha det bra hvis folk ville twitre et passende Twitter-sammendrag av blogginnlegget (ikke en teaser eller bare emnet), og deretter lenke til hele innlegget. Det ville faktisk gi merverdi, og noe jeg ikke ville fått av å se innleggets tittel i en RSS-leser.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.