Video: Forstå Twitter

Jeg skrev om Twitter for en stund tilbake, men denne videoen setter den i flott perspektiv. Følg meg på http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Kommentarer

 1. 1

  Videoen er ikke lenger tilgjengelig. 🙁

  Uansett om temaet mikroblogging: Jeg har prøvd noen få tjenester som Twitter og tumblr, jeg fant ikke mye tiltalende om dem. Kanskje det bare er meg, jeg har vanskelig nok med å komme med ting til hele bloggen min, og mye mindre publisere noe hver time eller så gjennom en mikroblogg.

  • 2

   Hei Dan!

   Det ser ut til å være tilbake nå, ikke sikker på hva som skjedde.

   Mikroblogging er en tøff konsert, spesielt for gutter som meg som jobber for livets opphold. 🙂 Jeg har ikke tid til å notere ting hele dagen. Jeg tenker på det som mer en "nyhets ticker". Jeg ser mye bra info når jeg ser på twhirl Gjennom dagen.

   Jeg har ikke tid til å holde samtaler der - men det går mye godt materiale. OG det hjelper meg å tenke på ideer til kommende innlegg.

   Takk for at du stoppet ved!
   Doug

 2. 3

  Jeg fant bloggen din gjennom en kommentar du la igjen på Buzz Marketing. Jeg elsker Common Craft Show-videoene - de bryter ned ny teknologi er en måte som er så lett å forstå, og det hjelper meg å forklare det for venner og medarbeidere. Takk for at du postet denne om twitter - jeg twitter, men nå forstår jeg HVORFOR jeg twitter!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.