Er Visual Studio Code den beste OSX-kodeditoren på markedet?

Microsoft Visual Studio Code

Hver uke tilbringer jeg tid med en god venn av meg, Adam Small. Adam er en stor utvikler ... han har utviklet en helhet eiendomsmarkedsføringsplattform som har utrolige funksjoner - til og med bare å legge til direkte-til-e-post-alternativer for agenter for å sende postkort uten engang å måtte designe dem!

Som meg har Adam utviklet seg over hele spekteret av programmeringsspråk og plattformer. Selvfølgelig gjør han det profesjonelt og hver dag, mens jeg sitter fast og utvikler meg noen få uker. Jeg liker ikke det så mye som før ... men jeg har det fortsatt morsomt.

Jeg klagde til Adam at jeg hadde gått gjennom ganske mange kodeditorer i år, bare ikke likte noen av dem. Jeg liker kodeditorer som er visuelt fine - så mørk modus er viktig, som har automatisk formatering for kode, og automatisk innrykker koden, som hjelper til med å identifisere syntaksfeil, og kanskje til og med har intelligensen til å fullføre automatisk mens du skriver. Han spurte ...

Har du prøvd Microsoft Visual Studio Code?

Hva? Jeg har ikke programmert i en Microsoft-redaktør siden jeg kompilerte og kjempet for å kjøre C # for et tiår siden.

Men jeg redigerer PHP, CSS, JavaScript og jobber med MySQL mesteparten av tiden i et LAMPEMiljø, sa jeg.

Ja ... du kan legge til disse utvidelsene i den ... den er ganske fin.

Så i går kveld lastet jeg ned Visual Studio Code... og ble helt blåst bort. Det brenner fort og helt fantastisk.

Visual Studio Code - Redigering av CSS

Visual Studio Code er freeware og fungerer på Windows, Linux og macOS. Den leveres med innebygd støtte for JavaScript, TypeScript og Node.js og har et rikt økosystem med utvidelser for andre språk (som C ++, C #, Java, Python, PHP, Go) og kjøretider (som .NET og Unity. ). 

Funksjonene inkluderer støtte for feilsøking, syntaksfremheving, intelligent kodefullføring, utdrag, kodefakturering og innebygd Git. Du kan endre tema, hurtigtaster og mange preferanser for å gjøre det til ditt eget.

Visual Studio-kodeutvidelser

Best av alt, du kan installere utvidelser som gir ekstra funksjonalitet. Jeg klarte enkelt å legge til PHP, MySQL, Javascriptog CSS biblioteker og var i gang.

VS Code-utvidelser lar deg legge til språk, feilsøkingsprogrammer og verktøy i installasjonen din for å støtte utviklingsarbeidsflyten din. VS Codes utvidelsesmodell lar utvidelsesforfattere koble direkte til VS Code UI og bidra med funksjonalitet gjennom de samme APIene som brukes av VS Code.

utvidelser populære

Åpne utvidelsesvisningen ved å klikke på utvidelsesikonet i Aktivitetslinje på siden av VS-koden eller Visning: Utvidelser kommandoen, og du kan installere utvidelser direkte fra Visual Studio Code uten å starte appen på nytt!

Hvis du fortalte meg for noen år siden at jeg skulle programmere igjen i en Microsoft Code-redaktør, hadde jeg sannsynligvis ledd ... men her er jeg!

Last ned Visual Studio-koden

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.