Ser på datamaskinen min

Depositphotos 2563660 s

For omtrent 6 år siden kjøpte jeg et ATI TV-kort til datamaskinen min. Jeg jobbet med sideprosjekter om natten, så jeg ville begrave meg på kontoret mitt og ta igjen på TV mens jeg jobbet. Dette var før dagen med to skjermer, men det gjorde en god jobb, og jeg kunne se det på en liten skjerm i hjørnet av skrivebordet mitt.

Tidene har ikke forandret seg mye for å fortelle deg sannheten ... Jeg har ventet en god stund på et gjennombrudd, og det ser ut til å røre nå. Først lastet jeg opp Demokrati TV. Det fungerte omtrent som en Feed Reader og introduserte meg for Geekbrief TV… Å se på geekteknologiprodukter er så mye lettere med Cali Lewis som snakker om det! Problemet jeg fortsatte å støte på med demokrati var at det ikke ville spore det som ble sett på og ikke sett godt på. Som et resultat kunne jeg aldri finne ut hvilke episoder jeg var på. Farvel, demokrati.

Demokrati-TV

For noen dager siden fikk jeg en invitasjon til Joost. Wow! Jeg lastet den opp og ble umiddelbart imponert. Brukervennligheten til applikasjonen skifter mellom fullskjerm, vindu og liten skjermmodus - utrolig praktisk og gjennomtenkt. I tillegg elsker jeg hvor mange av menyelementene som vises og forsvinner med naturlig musesamhandling. Menyene benytter også opasitet også, slik at du kan fortsette å se og lytte til showet i bakgrunnen uten avbrudd. Dette kommer definitivt til å bli en hit.

National Geographic på Joost

Etter å ha hjulpet noen venner med et nettsted de bygde for en klient, overrasket de meg med en AppleTV. Jeg ble sjokkert over sjenerøsiteten ... og i nerdens himmel. Jeg fortalte dem at det var altfor mye ... og jeg ville aldri gi det tilbake. 🙂 AppleTV ser egentlig ikke på TV på datamaskinen din ... det er mer som å se datamaskinen fra datamaskinen din på en datamaskin for TV-en din. Hu h? Se for deg Ipod for TV og det tilsvarer AppleTV. Grensesnittet er akkurat som å bruke iTunes eller en iPod, og du kan synkronisere med PCen.

AppleTV

Det jeg vil lære er hvordan jeg ganske enkelt kan dumpe mediebiblioteket fra nettverksstasjonen min til AppleTV uten å måtte synkronisere. Jeg har et stort musikkbibliotek der og alle bildene våre. Jeg vil ikke måtte ha dem i et lokalt iTunes-bibliotek ... Jeg vil bare overføre dem. Den andre tingen jeg la merke til var at du bare kan koble til en enkelt iTunes-pakke om gangen. Jeg kan ikke vente til dette er hacket ... Jeg vil bruke AppleTV-en min som et delt musikkbibliotek for hele husholdningen (2 Mac-er, 2 PC-er). Jeg la merke til det noen hacket allerede AppleTV for å kjøre OSX... hmmm. Jeg holder øye med Apple TV-hack.

Eller kanskje Joost på en eller annen måte vil koble seg til AppleTV? Hvem vet ... støvet vil legge seg i noen år på denne eksplosjonen - men jeg gleder meg til å se hvor den tar oss.

Å komme ned i røret er også flere tilleggsalternativer for nettlesere. Hattetips til Scoble, ABC lanserte nettopp sin nye fjernsynsleser og ... WOW. Definisjonen er utrolig og grensesnittet er ganske hyggelig. Nå hvis de bare kunne få noen show verdt å se!

ABC TV

4 Kommentarer

  1. 1
    • 2

      De har et invitasjonsskjema, men dessverre har jeg bare tillatt 0 invitasjoner! Jeg vet at noen andre mennesker har kunnet invitere 5 personer ... ikke meg. Hvis tallet endres, vil jeg være sikker på å legge deg til!

  2. 3
  3. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.