Web 2.0 for forretningspresentasjon

Depositphotos 19720149 s

Jeg ville bare dele presentasjonen min som jeg gjorde med Skarpe sinn. Vi hadde noen gode lokale selskaper som ønsket å lære hvordan de kunne distribuere blogging og sosiale medier i deres forsøk på å markedsføre virksomheten. Ikke mye her i presentasjonen - det meste var det jeg snakket sammen med å bla frem og tilbake mellom nettsteder og presentasjonen.

Det er et nytt Powerpoint / Keynote-tema som jeg designet, skjønt!

4 Kommentarer

 1. 1

  Hei Doug,

  Som så ofte vil jeg kun kommentere skjemaet, ikke innholdet.

  På det første lysbildet ville jeg legge til en Web 2.0-effekt, for eksempel reflekterende ord, og "for business" som en lysende stjerne.

  De andre lysbildene har alt for mye tekst. KYSSE. Du vil at publikum skal lytte til deg, ikke lese en repetisjon av deg fra lysbildene. Enkelhet er nøkkelordene.

  Som på "Historikk"-lysbildet, ha bare et vanlig bilde som representerer Web 1.0, og deretter et nytt lysbilde som representerer Web 2.0. Du forklarer alle detaljene med ord, ikke med lysbilde.

 2. 3

  slideshare lar deg også legge til lyd til presentasjonen. Det er kult.

  Forutsatt at de fleste bruker itunes for å fange podcaster; du kan også distribuere som am Enhanced Poldcast.

 3. 4

  En interessant merknad - det ser ut til at Slideshare har en slags caching-mekanisme. Noen ganger dukker min første versjon opp, en annen gang gjør min andre versjon det. Jeg tror jeg må slutte å "oppdatere" og i stedet begynne å legge inn "versjoner".

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.