Web 2.0 Informasjon Overbelastning

Overveldet med mengden informasjon, apper og nye løsninger som kommer til deg? Jeg vet jeg er! Kall meg tullete, men noen av elementene jeg nevner i dag kan være gamle nyheter for mange, men med så mye informasjon der ute, som virkelig kan følge med. Med mindre du er det Douglas Karr or Kyle Lacy - som forresten, jeg er overbevist om at de ikke sover!

Jeg har begynt å bruke noen nye organisasjonsverktøy for å holde alle detaljene i sjakk. Her er bare noen få som jeg synes er nyttige:

 1. deilig_logo.jpgNydelig: Ok, ok, jeg vet at mange av dere som leser dette kanskje allerede vet om Delicious. Jeg har visst om det også, men til verden av sosial deling utviklet seg, hadde det aldri så stor innvirkning. Jeg elsker at jeg kan legge til bokmerker og merke, og uansett hvilken datamaskin jeg er på, hvor jeg er, har jeg alltid favorittene mine der. For ikke å nevne et raskt og enkelt sted å finne alle de linkene jeg vil huske. Som et nylig blogginnlegg, et webinar-invitasjon eller til og med en artikkel.
 2. picnik-logo-spaced.pngPicnik: Igjen, markedsførere er kreative mennesker, og vi må kunne designe i en klype. Jeg kan designe når det er nødvendig, men når jeg vil ha noe raskt, enkelt og enkelt ... velger jeg picnik! Spesielt for de prosjektene du vil krydre litt uten mye hjernekraft. Grensesnittet deres er veldig enkelt å bruke og igjen som en hvilken som helst nettbasert app .... du har tilgang til bildene dine hvor som helst.
 3. feedburner.pngFeedburner: Nå er jeg sikker på at du tenker, hvilken stein har hun vært under? Ikke så mye .... husk, jeg er en travel markedsfører som sjonglerer det hele AZ! Jeg trenger rask, jeg trenger enkel, og jeg må komme tilbake til det når jeg er i klem. Selv om jeg alltid har kjent og elsket feedburner for RSS-funksjonene, men jeg har nylig lært om muligheten til å legge inn et e-postskjema i bloggen din også. Og deretter beregningene, veldig kule at jeg vil ha alle disse verktøyene alle på min Google-plattform hver dag.
 4. google_apps_logo.jpgGoogle Apps: Jeg vil ikke høres ut som en Google-hengiven, for som så mange andre markedsførere har jeg alltid vært forvirret av dem bare ved å prøve å forbedre søket mitt. Imidlertid, hos Delivra, jobber vi alle fra Google Apps for alt, og selv om jeg er sikker på at kostnadsbesparelsene er enorme sammenlignet med hvilken som helst stasjonær programvare, er jeg imponert over de forskjellige applikasjonene fra e-post, kalender, nettsteder (som vi elsker!), Dokumenter, du heter det. Nå vet jeg at det ikke er perfekt, men tilgjengeligheten og det faktum at den ikke krasjer en gang om dagen har solgt meg.
 5. smartsheet-logo-180x56.pngSmartsheet: Dette er sannsynligvis den eneste appen som mange av dere kanskje ikke vet om. Jeg elsker SmartSheet siden jeg er en konstant produsent av lister. Hvordan holder jeg ellers rede på tusenvis av ting jeg gjør hver dag? Uansett hjelper applikasjonen meg med å administrere flere oppgaver der jeg kan rangere dem etter prioritet, dele med andre, gjøre endringer hvor som helst, skrive ut eller få tilgang hvor jeg måtte være.

Der har du det, fem enkle verktøy som hindrer meg i å bukke under for informasjon. Hvis du er en sultet markedsfører eller rett og slett sultet, må du innlemme noen av disse verktøyene i triksposen din, så vil du være i stand til å håndtere lasten med størst letthet. Hvis ikke, vurder dem som nye hyperkoblinger til det du allerede vet og elsker.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Kult kortliste Carissa. Det viser i et nøtteskall de forskjellige plattformene vi alle markedsførere trenger for å få ting gjort. Jeg sjekker ut SmartSheet. Som drthomasho, foretrekker jeg også Diigo fremfor Delicious fordi du kan lage notater til sidene. Tagger er ikke dårlige, men med Diigo kan jeg bruke både tagger og "stickies" på sidene for å fokusere på en del av hele det lagrede innholdet. Ser deg igjen snart! –Paul

 3. 3
 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.