For en dag!

Da jeg gikk ut til bilen min i morges, ble jeg umiddelbart kastet av en fin isstorm. Se for deg regn, bare frossen. Jeg måtte bryte isskallet på bilen min (en Ford 500) og deretter fjerne ca. 10 tommer snø som falt i går kveld. Ungene var hjemme - skolen ble avlyst. Jeg fikk det til å fungere uten mye av et problem (takk og lov for AWD).

Jeg gikk de 4 blokkene for å jobbe gjennom snøen og var ganske sliten (ja, jeg vet ... gå ned i vekt!). På jobb ventet et fint opplegg av bagels og frukt de få modige som klarte det. På et gulv med 30+ andre mennesker tror jeg at jeg var en av 6 som kom på kontoret. Jeg bor sør for Indianapolis og Northside ble virkelig slått dårlig! Og i kveld er det en reprise:

Bilde fra Ønsker TV:
snøfall

Indianapolis er en vakker by når det snør. Arkitekturen og monumentene ser utrolige ut med snø som klamrer seg fast til dem. Jeg skulle ønske jeg kunne ha gått rundt med et kamera i dag ... men det var arbeid å gjøre.

Arbeid var en skikkelig utfordring. Jeg brukte dagen på Instant Messenger og telefonen. Vi har et engasjert team av fagfolk som begynner å bygge fart på en flott utgivelse tidlig i neste år. Å ikke ha andre å sprette ideer og kommentarer fra gjorde det virkelig vanskelig å være produktiv, så jeg begravde meg i dokumenter og tok noen prototyper.

Turen hjem var ganske stille. Med gatene tomme bestemte jeg meg for å ta sønnen min, Bill, ut for å få litt erfaring med å kjøre i snøen. Vi fant en flott tomt med over en fot snø, og jeg lot ham gjøre smultringer, miste kontroll, glide og bremse raskt. kontroll, og allhjulsdrift gir virkelig så mye mer kontroll. Det er fantastisk. Han trente i omtrent 30 minutter, og så dro vi ut i tilfelle noen ringte politiet og trodde vi rotet rundt.

Vi stoppet for en rask middag, og jeg kom hjem og begynte å leke med litt PHP og Technoratis API. Noen av kodeeksemplene har ikke blitt berørt på mange år på nettstedet deres (hint, hint). Med PHP5s håndtering av XML iboende, håper jeg at noen oppdaterer snart. Jeg skrev noen kode, men kunne faktisk ikke få gyldige svar via PHP ... så nå er jeg frustrert og kaller det en natt. Jeg tror ikke det er deres API ... Jeg kan klippe og lime inn forespørselen min i nettleseren uten problemer.

Mitt håp er å bygge en fin widget som gir en profil for en blogg ... rangeringen, siste innlegg, tag -sky, etc. slik at det er enkelt å enten legge det ut på din egen blogg eller slå opp noen andre. Jeg kommer dit, men jeg kaller det en natt. Beklager at dette ikke er et mer nyttig innlegg! Jeg kommer snart tilbake på sporet!

Jeg skal sove litt på turen i morgen!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg så faktisk litt informasjon om trackbacks (det var slik jeg fant nettstedet ditt), men jeg kan ikke tro, hva ser jeg her på grafikken! Jeg jobbet ikke så langt fra Richmond, så all denne snøen ser fantastisk ut for meg! Wow! 🙂

 2. 3

  Huh, ja jeg fant det jeg lette etter - takk. Kan du fortelle meg hvorfor WP er bedre enn Serendipity? Jeg startet nettopp bloggen min, men brukte Serendipity-programvare - vet du det?

  [Jeg kommer fra Polen, bor for tiden i Tyskland - for meg er ikke stormene noe rart - men i ditt område er det ganske sjeldent - nyt !!!]

  • 4

   Hei Maciek,

   Ikke å være kjent med SerendipityJeg vil ikke fraråde deg å bruke det. Jeg er en fan av WordPress på grunn av muligheten til å tilpasse den og den tilstedeværelsen på nettet den har. Jeg tror at funksjonene til bloggprogramvaren blir mer og mer standard (pings, trackbacks, kommentarer, blogrolls osv.), Så hvis du liker det - så prøv det!

   En artikkel jeg leste holdt Serendipity veldig høyt, og funksjonssettet samsvarte WordPress, så jeg er ikke sikker på at den ene er bedre enn den andre.

   hilsen,
   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.