Hva om bloggere gikk på streik?

Når jeg skriver et innlegg som dette, føler jeg at jeg er sikker på å irritere Google Krefter som det er. Bloggens evne til å bli funnet er nøkkelen til suksess. Faktisk kommer over halvparten av mine besøkende fra søkemotorer på daglig basis, flertallet fra mor Google. Jeg jobber hardt for å sikre at jeg legger et rødt teppe for Google med all den pomp og omstendighet som får dem til å smile.

Google Grådighet

Google har lagt ned hansken på mange mennesker for straffen for 'betalte lenker' innenfor innholdet. Noen har til og med vært det tvunget til å skrive og annonsere et overgivelsesbrev.

Men jeg blir lei av det. Misforstå meg ikke, jeg er fortsatt veldig opptatt av Google, og jeg bruker programmene deres hver dag. De er et utrolig selskap, og jeg er glad for at deres tilstedeværelse får de andre store gutta til å tisse buksene sine. En av grunnene til at jeg elsker internett er rett og slett fordi det er en slik utjevning.

Hvor mye tjener Google på denne bloggen?

Jeg har skrevet over 1,000 innlegg på denne bloggen og har omtrent 500 besøkende om dagen fra Google. La oss si, bare for argumentets skyld, at Google lager omtrent 10 øre hver 10. søk. Så for de 500 søkene jeg kom på, var det 50 søk en klikket på en betalt lenke, tilsvarende $ 5.00. For å være rettferdig mot Google, er jeg bare 1 av 10 resultater på en side, så la oss si at jeg hjelper til med å tilskrive 50 cent til Googles daglige bunnlinje. Mot slutten av året hjalp jeg kanskje Google med å tjene $ 100.

Jeg skjønner at dette er uklar matematikk, men poenget mitt er dette ... vi skriver innhold som indekserer bra for Google ... og Google er i stand til å selge BETALTE lenker basert på det innholdet. Google tjener penger på VÅR evne til å skrive godt innhold og indeksere godt, men vi har ikke lov til å utnytte innholdet på vegne av andre. Det som gjør nettstedet mitt attraktivt for annonsører, er ikke bare lesertall, det er også søkemotorposisjonen. Google sier i utgangspunktet at de eier vår rang, ikke oss, selv om vi er de som gjorde alt det harde arbeidet for å komme dit!

Google Killing Scavenging Companies

Bedrifter som PayPerPost vil bli kjørt under, og andre liker Annonser for tekstlink har blitt tvunget til å gå under jorden. Google har startet en krig og er fullt forberedt på å føre den mot oss alle fordi vi kan påvirke bunnlinjen deres.

Men hjalp vi ikke til å kjøre den bunnlinjen? Jeg tror vi gjorde det! 75,000,000 XNUMX XNUMX blogger på Internett driver massevis av fantastisk innhold til Googles dørstokk. I stedet for at vi forventer noe tilbake fra Google, ber vi og ber om at de indekserer oss godt og ofte.

Dewey-desimalsystemet

Google forteller bloggere hva de kan og ikke kan gjøre med bloggene sine, vil være som Dewey Decimal System som forteller forfatterne hva de kan og ikke kan skrive i bøkene sine.

Google smekker rundt noen få bloggere som har betalte lenker, er en kjent metode som ofte brukes av diktatorer og slave mestere. Trekk noen dissentere ut av rekkene og gi dem en god pisking ... så vil alle andre fortsette å jobbe og holde kjeft.

Dewey til forfatteren, “Noen betalte for en omtale i boken din? Beklager Mr. Author, vi henter deg fra indeksen. Hvis disse menneskene ønsker å bli lagt merke til, kan du be dem betale oss, så gir vi dem den plasseringen de trenger. ”

Forfatter, "Så hvordan skal jeg tjene penger?"

Dewey, "Vel, ved å være i indeksen vår får du mange flere lesere."

Forfatter, "Vent, hjelper ikke det deg med å opprettholde en bedre klassifisering som vil tiltrekke flere lesere og som et resultat selge mer av produktplasseringen din?"

Dewey ler, ”Jo, det vil du! Men hvis du ikke hører på oss, vil ingen lese boken din. ”

Jeg sier ikke i det hele tatt at Google skylder meg. Jeg tror ganske enkelt at dette er et annet godt eksempel på at et selskap lat forsøker å beskytte en primær inntektskilde ved å drite på den lille fyren. I stedet for å utvikle bedre metoder for å analysere kontekstuelle data og klassifisere betalte lenker kontra organiske lenker, tar Google den lette veien.

Hva om bloggere gikk på streik?

Her er spørsmålet, hva om vi gikk "On Strike"? Hva om 75,000,000 blogger bestemte seg for å kaste opp en robotfil og stoppe Google fra å indeksere dem ... alle sammen! Hva ville Google sitte igjen med på det tidspunktet? De vil sitte igjen med pressemeldinger og bedriftsnettsteder. Er det ikke betalte lenker på slutten av dagen? Hvor ville Google være uten oss?

Jeg vet imidlertid hvor jeg ville vært uten Google, så jeg vil være en god tjener og følge reglene.

Jeg trenger ikke å like reglene.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg tror at hvis du er avhengig av indeksstatusen din for å drive trafikk din vei slik at du kan tjene penger, vil du være best å spille google-spillet. Ellers, som du nevnte, legg inn noen koder som forteller Google-roboter å gå bort.

    Den første reaksjonen min var ganske enkelt ... hvorfor ikke skrive bedre innhold slik at folk får deg på feedleseren din? Jeg har aldri googlet og funnet bloggen din, men jeg så den nevnt på en annens blogg som jeg liker, og la den til leseren min.

    Den andre raskeste måten jeg kjenner til å drive innhold er å skrive negativt om noe. Jeg får alltid 10 ganger trafikken når jeg basher noe i motsetning til bare å skrive innhold av "B" -kvalitet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.