Hva er en e-postmarkedsføringskonsulent, og trenger jeg en?

Depositphotos 53656971 s

E-postmarkedsføringskonsulentSom vi alle vet, fungerer e-postmarkedsføring, så jeg kjeder meg ikke denne informasjonen. La oss i stedet se hva en e-postmarkedsføringskonsulent er og hva de kan gjøre for deg.

E-postmarkedsføringskonsulenter har vanligvis tre former, en E-postmarkedsføringsbyrå, en frilanser, eller en egen ansatt hos en e-postleverandør (ESP) eller et tradisjonelt byrå; som alle har ferdigheter og erfaring som er spesifikke for å utvikle effektive e-postmarkedsføringsstrategier. Imidlertid varierer deres kjernekompetanse og tjenestetilbud veldig.

Så trenger du en e-postmarkedsføringskonsulent? I så fall hvilken type? Still deg selv følgende spørsmål.

Er postløsningen min riktig for meg?
Tilbyr ESP eller interne løsninger alle funksjonene jeg trenger? Bruker jeg funksjonene jeg betaler for? Er det enkelt for meg å bruke? Er gjennomstrømningen min i tråd med kostnadene mine?

Hva sender jeg?
Har jeg kartlagt hva jeg skal sende? Som velkomst-e-post, nyhetsbrev, forlatte bestillinger, kampanjer og reaktiverings-e-post? Hva mangler jeg? Hvor sammenbryter e-postkommunikasjonskjeden?

Når skal jeg sende?

Bør jeg bruke informasjon basert på mottakerens handlinger for å sende e-post, for eksempel nedlasting av papir eller nedleggelse av handlevogn? Hva med datadrevne e-postmeldinger, for eksempel kjøpere eller merkedager som kun er ferie. Hva er min redaksjonelle kalender for nyhetsbrev? Holder jeg rede på ad-hoc-reklame-e-post?

Hva er forretningsreglene mine?
Har jeg bestemt meg for hva som får meldingen til å bli sendt? Hvilke data er nødvendig for å støtte meldingen? Bør dataimportprosessen være manuell eller automatisk? Hvilket innhold sendes når disse vilkårene er oppfylt? Hva er planen min for Fra navn og emnelinjer? Skal jeg blande det sammen? Hva og når skal jeg teste?

Hva er målene mine?
Har jeg etablert mål, for eksempel antall nedlastinger, salg, registreringer? Hva planlegger jeg å gjøre for å utvide listen min? Hva kan jeg gjøre for å redusere slitasje?

Hva er rapporteringsbehovet mitt?
Må jeg se mer enn bare klikk og åpninger for å forbedre resultatene og bevise saken min? Trenger jeg tilgang til eksterne data som CRM og nettsted analytics verktøy for å etablere og spore suksessberegningene mine?

E-postmarkedsføring er en verdifull innsats for de fleste markedsførere, men prosessen kan være utfordrende og tidkrevende. En e-postmarkedsføringskonsulent eller et byrå kan hjelpe deg med å nå dine mål, samtidig som du kan bruke tiden din til å drive andre aspekter av virksomheten din.

Trenger du mer enn bare innsikt? Et e-postfokusert byrå kan også tilby støttetjenester, samt veiledning, som kreves for å starte og støtte et sterkt markedsføringsprogram for e-post; lese hvordan ansette et e-postmarkedsføringsbyrå for å lære mer.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.