Når ble Old Spice kult?

Old SpiceMin sønn og jeg måtte ta en tur til butikken i kveld for litt deodorant. Vi var ikke stinkende eller noe ... han begynte bare å løpe ut og så stjal han deodoranten min. Så vi kommer til deodorantseksjonen på den lokale Kmart, og han begynner å plukke opp Old Spice. Old Spice? Jeg husker Old Spice for 30 år siden. Det betyr at det er eldre krydder nå, ikke sant? Jeg antar ikke. Kanskje med aldring, har det blitt bedre.

Jeg ber ham kjøpe litt god Mennon eller Right Guard. Han sier nei. Han vil ha Old Spice.

Jeg sier til ham at jeg ikke vil at huset mitt skal være stinkende som tenåring og Old Spice.

Han holder fast i Old Spice med et dødsgrep.

Jeg kjøper ham Old Spice.

Gammel kryddervideoNår ble Old Spice kult? Hva pokker skjedde? En dag setter de sammen såpe på et tau Julepakker, og neste dag har de et utrolig nettsted som heter When She's Hot (eller ... med humor fra URL-er, kanskje det er ... 'When She Shot'. Uansett kan du faktisk bland dine egne beats og video på nettstedet med noen av øyekonfektklippene de har der. Her er videoen min.

Old Spice ... er ... “OS” kan ha funnet hemmeligheten bak å bli kult: ikke stink, vis sexy kvinne. Nå vet jeg hvorfor sønnen min valgte.

Lykke til med det, Bill! Jeg gikk med Høyre vakt XTREME.

De har skateboardere ... woohoo.

3 Kommentarer

  1. 1

    Mann! Du gjorde dagen min, faren min hadde alltid på seg gammelt krydder og jeg likte lukten selv om jeg aldri brukte den fordi den ikke var kul, som hvite sokker. Jeg vil ha noen nå, og for en måte å starte dagen med god markedsføring. Viedoen er het, jeg håper jeg ikke plasker for mye på.

  2. 2
  3. 3

    En av tingene jeg elsker med teknologi – det gir verktøy for kreativt arbeid til "vanlige" mennesker. I dette tilfellet kan hvem som helst redigere en film. Denne opplevelsen gjør at alle setter mer pris på hva en redaktør gjør. (Og moro også).

    Når det gjelder Old Spice, har jeg aldri likt det – men på den tiden kom det i en mørkebrun emballasje. Kjedelig og aldri så ukult. (Igjen, tenåringene rundt her løper nå rundt og viser stolt fram undertøysmerket. Tidene endrer seg. Livet er morsomt.)

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.