Hvor er innholdet?

I kveld klikket jeg meg på en artikkellink og avviklet på dette nettstedet. Er det noen nyheter på denne siden et sted? (Det er ... Jeg har markert det rødt). Dette er helt latterlig! Hvem vil lese denne siden? Det er annonser, blinkende, bevegelige biler, flytende divs ... helt latterlig. Ikke rart hvorfor jeg ikke går til disse nettstedene. Jeg finner faktisk ikke innholdet å lese!

Dette er en slik bjørnetjeneste for reporteren som tydeligvis brukte litt tid på en artikkel (som jeg ikke leste). Jeg kan ikke engang tenke på en ekvivalent ... kanskje å se på et 3-minutters TV-show med 27 minutters reklame.

Business Week

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er helt enig Doug. Det får meg til å lure på når jeg ser et nettsted som det om de skriver for reklamepenger eller lesere. Personlig på et slikt nettsted gjør jeg det til et oppdrag å IKKE klikke på noen annonser.

    Som bloggere sliter vi med hvor mye "fancy" ting å inkludere på bloggen vår. Jeg har startet en ny funksjon på bloggen min der jeg på slutten av uken legger ut et sammendrag av nettsteder som har nevnt The Imus Show. Min kone og Liz som vellykket blogg synes det er litt kjedelig og bør spiffes opp litt. Men jeg hater å slå av folk som bare leter etter informasjon, ikke fancy grafikk. Det hjelper ikke at jeg ikke har et kreativt bein i kroppen når det gjelder kunstneriske ting.

    Fortsett innleggene. Jeg elsker bloggen din.

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.