Hvem betaler deg?

kunde

Noen ganger glemmer vi at vi til slutt blir betalt av kundene våre. Tom Peters har et flott innlegg i dag om GM fra GM-insider, Mike Neiss:

“Se, jeg føler meg dårlig for vennene mine og kollegene mine på [GM]. Men jeg synes ikke synd på dem. De glemte design, de glemte kunden, de glemte FoU, de glemte at de er et [bil] selskap. Deres død var helt klart et valg. Ikke et symptom på økonomien vår, men et valg som er gjort i styrerommet på [GM] ... Det er den siste gisp fra et drukningsfirma.

“Mitt eneste håp er at de vil være en casestudie for alle de organisasjonene som håper å bli så store som [GM]. Den store krasjer bare hardere. ”

Bytt ut [GM] med virksomheten din og [bil] med din bransje. Noe til felles?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.