Hvorfor filmindustrien mislykkes

Depositphotos 38080275 s

Jeg og barna mine gikk og så King Kong i går. Spesialeffektene og datagenererte grafikken var helt fantastisk. Jeg tror den virkelige testen av en film (som avhenger av spesialeffekter) er om du føler deg empatisk med den datorgenererte karakteren. Kong hadde faktisk sin egen karakter. Jeg trodde slutten var litt hokey og stemte ikke overens med tristheten og intensiteten til hjerterytmen bleknet i den siste versjonen ... men turen var fortsatt fantastisk.

Jeg tok to venner av barna mine så vel som meg, så 2+ timene kostet meg ganske mye. Når jeg kjørte opp til teatret 3 minutter før filmen startet, begynte barna mine å stønne om å være for sent og setene vi ville befinne oss i. Jeg tullet med at vi først måtte sitte gjennom den "Best-Buy-sponsede-sving- your-cell-phone-off-idiot movie ”, en forhåndsvisning av X-Men 20, en brus og nacho (med ost som kommer gjennom Armageddon) og 45 andre forhåndsvisning av filmer som blir omgjort.

Det som skjedde videre fikk barna mine til å tro at jeg var en profet. Det var ikke X-Men 45, det var X-Men 3. Poseidon, en nyinnspilling av det stadig fryktelige Poseidon-eventyret, Miami Vice, og se ... et bankran (med en vri) film med Denzel Washington.

Betyr noen annet lurer på hvorfor filmindustrien suger? Lurer de virkelig på? Egentlig? På vei til King Kong 3 (hvis du hopper over Mighty Joe Young), ser jeg en forhåndsvisning av Miami Vice (sans Don), Poseidon 3 (hvis du teller TV-versjonen for noen uker siden), X-Men 3 og en bankranfilm ????

Problemet med filmindustrien er at det nå er en offisiell 'industri'. Det er en bransje med en haug med fettkatter som sitter rundt bordet, pleide å tjene en milliard dollar og som er redd for å satse på noe annet enn den sikre gevinsten.

De sier at de som ikke studerer historie er dømt til å gjenta det. Jeg begynner å tro at ingen i Amerika studerer historie lenger. Dette landet er bygget på tro og risiko. Finn meg et selskap som har laget det, og garanter at de har noen gode historier om hvordan de var en centimeter fra fullstendig tilintetgjørelse.

Filmindustrien må 'dele porteføljen' hvis den virkelig ønsker å lage den. Klart ... gå for de enkle pengene med Shrek 5, Rocky 10 osv. Men begynn å finansiere flere "start-ups". Min kone til beste venn produserte en film i 2004, kalt Man føler smerte som fikk en Bravo! pris på Toronto Film Festival ... du tror folk banker ned døra hennes for å få inn litt talent!

Nei…. Jeg antar at vi trengte Miami Vice og Poseidon.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.