Google Analytics: Spore en tredjepartsside

Du har kanskje lest at jeg kjøpte en side i MillionDollarWiki. Det er verdt pengene for å hjelpe trafikk til nettstedet mitt - jeg tror dette er en stor mulighet for mange selskaper å gjøre en minimal investering med en stor tilbakebetaling. En spesiell takk til John Chow for å vekke ideen!

Jeg kjøpte E-post markedsføring, Bedriftsblogging og Web Analytics sider og ønsker å fortsette å utvide innholdet til å være en omfattende ressurs på alt som har å gjøre med e-postmarkedsføring og Corporate Blogging. Med en investering på hundre dollar er det virkelig ingen idé om Wiki fortsetter å vokse i popularitet.

Det virkelige spørsmålet er om det vil bli sett på som en pålitelig kilde eller ikke! Hvis det ikke er det, vil ikke folk bruke det - og det vil ikke ha noen avkastning på investeringen min. Jeg tror det er verdt å gamble - spesielt hvis jeg kan vinne det LCD som John har i sin konkurranse!

For å 'se på investeringen min', vil jeg kunne spore hvor mange som faktisk besøker wikisiden. Heldigvis tillater folkene på MillionDollarWiki folk å legge inn andre sider på siden deres ved hjelp av rammer. Wiki-syntaksen er som følger:


nettsted = http: //www.yourwebsite.com/your.html
høyde = 100
width = 100
grense = 0
bla = nei
> / websiteFrame>

Så å spore siden er ganske enkelt. Jeg la til en side i mitt eget nettsted som har min Google Analytics-sporingskode. Jeg refererte til den siden i nettstedsrammen og satte høyden og bredden til 1.


nettsted = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
høyde = 1
width = 1
grense = 0
bla = nei
> / websiteFrame>

Hver gang noen besøker wiki-siden, vil den vises i Google Analytics. For å sikre at jeg kan spore det uavhengig, har jeg lagt til en parameter i Analytics-koden min for å spore Wiki-siden. Dette er koden i mytrackingpage.html:

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.