De 11 beste funksjonene i Windows 8

Windows 8

Selv om hjemmet mitt og kontoret er fullt utstyrt med Mac-maskiner, kan jeg ikke si at jeg ikke er imponert over det Windows 8. Jeg vet at salget har vært mykt, men jeg tror det var en modig utvikling i Windows-historien, et fremskritt innen brukervennlighet og et vakkert operativsystem. Microsoft er en verdig motstander ... de eier fremdeles forretnings-OS-markedet, de eier fortsatt kontormarkedet, og de har fortsatt mye penger på hånden for å kjøpe opp inngripende teknologier.

Markedsføringsteamet ditt må fortsatt ta hensyn til utvikling av apper og [sett inn banning] Internet Explorer-kompatible sider. Dette siste infografikk fra Dot Com Infoway (DCI) gir en oversikt over fakta, tall og funksjoner som vil hjelpe brukere å bli kjent med det nye operativsystemet.

Jeg tar bare utgangspunkt i en oppfatning ... at Windows 8 har en bratt læringskurve. Hvis du ikke kan finne ut av å klikke et kvadrat på en skjerm, trenger du kanskje bare å gi opp teknologien! Min favorittaspekt av Windows 8 er at du får den samme opplevelsen - enten du er på en telefon, et nettbrett, en berøringsskjerm eller en bærbar datamaskin.

8 Windows-funksjoner

2 Kommentarer

  1. 1

    Så mye som jeg er enig i de fleste poengene du kommer med i artikkelen din (og de tingene som er nevnt i infografikken), må jeg være uenig med deg, der du sa: “Mitt favorittaspekt av Windows 8 er at du får den samme opplevelsen - enten du bruker en telefon, et nettbrett, en berøringsskjerm eller en bærbar datamaskin. ” Jeg tror virkelig ikke at du får den samme opplevelsen på forskjellige maskinvareplattformer. Vurderer du virkelig å bruke Windows 8 på en bærbar datamaskin det samme som å bruke Windows 8 på et nettbrett? Jeg tror neppe det. Måten disse enhetene betjenes på er akkurat så annerledes at Windows 8 dessverre måtte ofre til fordel for nettbrett og redusere brukervennligheten på PCer og bærbare datamaskiner. Tror du ikke?

    • 2

      Det er gode tilbakemeldinger, Michael. Hver er definitivt optimalisert for deres spesifikke maskinvare. Poenget mitt var mer å gjøre med læringskurven ... Hvis du for eksempel mestrer Windows 8 på et nettbrett, vil det være relativt sømløst å plukke opp en mobil enhet eller hoppe på en bærbar datamaskin.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.