Hvem i helvete er Paul Boutin?

En klient spurte meg på telefonen i dag: "Hva står bloggen for?". Jeg ga ham beskjed om at det var kort for nettlogg, og utviklet seg til det forkortede blog. Noen minutter etter samtalen mottok jeg et notat fra min gode venn, Dr. Thomas Ho, som spurte: "Hva er DIN mening om dette?" og han la meg en lenke til Paul Boutins Kablet essay, Twitter, Flickr, Facebook Få blogger til å se så 2004 ut.

Jeg leste essayet og var ikke bare imponert, jeg var skuffet over Wired for til og med å akseptere denne drivelen som sannsynlig. Det plager meg virkelig at noen ville ta bølgeprekestolen sin og skrive et essay - med ingen støttedata.

Hvem i helvete er Paul Boutin, Jeg lurte? Er dette en slags sosial medieprofet? Markedsføringsguru? Kommunikasjonsekspert? Nei.

Paul Boutin Bio: I hans ord... Jeg dro til MIT. Jeg ble ikke utdannet. Jeg vokste opp i Maine i arbeiderklassen, men bor i San Francisco i overklassen. 20 års erfaring med informasjonsteknologi og overlappende 12 år med skriving for nasjonale publikasjoner. Dette forklarer alt om meg du trenger å vite.

paul boutinWow. Paul Boutin er korrespondent for Sladreside i Silicon Valley Valleywag.

Hva er Valleywag? Ahem ... det er en ... blogg.

Jeg gleder meg til folkene som eier Valleywag umiddelbart trekker støpselet basert på Pauls uendelig kunnskapsrike tilbakemelding. Paul ... hold deg til ostete cowboyhatter, solbriller, armbånd og sladder. Og hold deg unna Wired, du får dem til å se dårlige ut.

Ikke trekk støpselet på bloggen din

Vi har hatt et utrolig problem i mange år. Vi har hatt selskaper som gjemmer seg bak vittige reklamer, slagord eller jingler fra forbrukerne de serverte. Vi har aldri hatt et offentlig medium for å gi beskjed til selskaper vår meninger. Vi har aldri hatt et sted å sette vår stemme. Blogger har gitt oss dette mediet.

Stemmene våre har nylig vært så høye at selskaper og politikere nå lytter og svarer. Blogger dukker opp over hele verden. Bedrifter og politikere blir holdt på en høyere standard og kreves for å være gjennomsiktige. Verden er i endring. Og det var våre stemmer som gjorde det.

Mediet har utviklet seg nok til at bedrifter finner verdi i det. De erkjenner nå at anskaffelsesstrategier gjennom søkemotorer er en utrolig billig strategi. De anerkjenner nå at gjennomsiktighet og en pågående samtale med kunder og potensielle kunder nå er effektive oppbevaringsverktøy. Bedrifter, for eksempel bedriftens blogging-applikasjon som jeg jobber for, endelig lytter ... og utfører.

Vi forandrer verden, men dette er bare begynnelsen. Ikke hør på Pauls linkbait og trekk støpselet i en prosess som har så utrolig innvirkning!

Facebook og Twitter

Paul burde vite at vi bodde på et stadium på Internett hvor ett konglomerat ga porten til all informasjon - det var AOL, noen ganger kjent som AOhelL. Facebook er den moderne, sosiale versjonen av AOL. Klart det har sin plass. Jeg er på Facebook og alle jeg kjenner er.

Alle var også på AOL.

Noen vil skape noe bedre enn Facebook, lover jeg. Jeg er der nå til den "neste store tingen" dukker opp. Facebook er en evolusjon, ikke et mål, for teknologi. Akkurat som MySpace før det, skal også Facebook passere.

Twitter er også et fantastisk medium. jeg elsker twitter og har en god stund. Det er et unikt medium med massevis av potensial. Jeg tror ikke vi er midtveis i hvordan den kan utnyttes fullt ut. Twitter er et medium, men ikke noe mer.

Kongen og dronningen av Internett er fremdeles søk og e-post. Begge disse teknologiene er ti år gamle og har en ubegrenset fremtid. Blogging utnytter Søk og er et kommunikasjonsmedium som ikke er påtrengende som e-post. Det er et utrolig medium og et som fortsatt er i utvikling.

Spør meg hva jeg tror du skal gjøre om fem år - Søk, blogging og e-post vil fremdeles være på listen. Facebook og Twitter vil ikke være det.

10 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kunne ikke være enig med deg mer Doug! Etter å ha lest artikkelen ser det ut til at han er bitter fordi han ikke kan skrive en blogg godt nok til å få noen rangering. Kanskje han burde være mer oppmerksom på det han skriver i stedet for å sutre over at han ikke kan bli rangert, og blogging er derfor ikke verdt det.

 2. 2

  Hei Doug - Jeg leste Wired-essayet i dag, det ble omtalt i et av Smart Brief daglige nyhetsbrev jeg mottar. Da jeg leste den, tenkte jeg umiddelbart på deg og visste at du ville være over det hele! Visst nok hadde jeg rett. Og du også.

 3. 3

  "Tiden det tar å lage skarp, vittig bloggprosa blir bedre brukt på å uttrykke deg på Flickr, Facebook eller Twitter."

  Suuuuure, la oss fraråde tradisjonell skriving - for hvem trenger DET lenger? Gitt, jeg har sett folk gjøre noen ganske imponerende ting på 140 tegn eller mindre, men hvordan kan det noen gang erstatte ytringsfriheten folk har når de publiserer bloggene sine?

  Uansett virker det litt hyklerisk for Wired å publisere dette når de nylig har Julia Allison på forsiden, og applauderer hennes oppgang til D-listestatus ved å blogge. Gå figur!

 4. 4

  Jeg har ikke lest artikkelen, men faktum er at blogger er for gamle mennesker som meg som pleide å lese aviser. Dagens tweens og tenåringer tekst hverandre. De leser ikke lange blogginnlegg (jeg har ikke harde data for å sikkerhetskopiere det, det er bare min oppfatning av det). Når disse tweens og tenåringer er 20 somethings og 30 somethings, vil de fortsatt ha sine tekstmeldingsvaner med seg.

  Ikke misforstå, blogger vil ikke forsvinne, akkurat som TV ikke erstattet radio. Husker du når videoer skulle utslette kinoer? Det skjedde heller ikke.

 5. 5

  Det avhenger av definisjonen av 'erstatt'. Internett har erstattet 99% av TV-seringen min til der jeg ikke en gang setter meg ned for å se Daily Show lenger; Jeg skrur bare opp volumet mens jeg jobber på bloggen min. Hvis jeg virkelig vil se noe, går jeg Netflix, går til bedriftssiden (tenk Heroes), eller bare kjøp DVDen. Fjernsyn, radio og mye internett er fulle av reklame som jeg har blitt veldig glad i å ignorere. Så bra, faktisk, at jeg ikke vil se på mest TV bare for å unngå reklame. Det gir ikke mening for meg fordi jeg bare kjøper høyt rangerte filmer og videospill, ikke bruker øyedråper og ikke bryr meg om hvor mykt toalettpapiret mitt er i forhold til de dumme Charmin-bjørnene. Virkeligheten er at hvis en reklame ikke er uavhengig underholdende fra sendingen den er knyttet til, og også knyttet til en god sending, er den grunnleggende irriterende. Når det gjelder Wired, hvem leser fremdeles magasiner? Det er ingenting de kan gjøre for meg som internett ikke kan gjøre uten hundre sider med annonser.

 6. 6
 7. 7

  Jeg vil si at jeg er enig i at Facebook tilsvarer det som AOL var for 7 år siden, og på samme måte at Facebook vil gå som AOL så snart noen designer noe bedre. Som bredbånd gjorde for AOL, vil interaktive medier gjøre for Facebook.

 8. 8

  Wow. Jeg elsker lidenskapen i kommentarene.

  Blogging har mange fordeler i forhold til andre sosiale medierverktøy - for eksempel den kreative kunsten å skrive, den forsettlige studien av emnet (og forsøket å formidle emnet til publikum), markedsføringsfordelene med kunsten (f.eks. Søkeoptimalisering, ekspertise, forbindelse med et marked) ...

  Fortsett kampen Doug.

  dave
  http://blog.alerdingcastor.com/blog/business

 9. 9

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.