Martech Zone Apps

Ordteller, setningsteller og tegnteller (fjerner HTML)

Hvis du leser denne artikkelen i vår e-post eller feed, må du gjøre det klikk deg videre til siden for å bruke appen.

Telle Kopier ren tekst

Som med mange av våre Martech Zone Apps, jeg finner stadig nye verktøy jeg trenger når jeg jobber med kundene våre. Enten det er å sikre at titler og metabeskrivelser er de riktige lengdene, eller jeg prøver å se hvor mange tegn jeg er begrenset til når jeg sender data, søker jeg ofte etter og finner en ordtelling or antall tegn motor på nett.

Det er et ganske enkelt manus å skrive, så jeg ville dele det her sammen med antall setninger også! Et par forbedringer jeg gjorde på dette var:

  • Trimmet kildeteksten for innledende og etterfølgende mellomrom.
  • Sørg for at hver setning har et mellomrom etter seg.
  • Fjernet ekstra mellomrom mellom ord og setninger.
  • Fjernet all HTML.

Håper du finner dette nyttig, gi meg beskjed hvis det er noen forbedringer du ønsker.

Douglas Karr

Douglas Karr er grunnleggeren av Martech Zone og en anerkjent ekspert på digital transformasjon. Douglas har hjulpet til med å starte flere vellykkede MarTech-oppstarter, har hjulpet til med due diligence på over 5 milliarder dollar i Martech-oppkjøp og -investeringer, og fortsetter å lansere sine egne plattformer og tjenester. Han er medgründer av Highbridge, et konsulentfirma for digital transformasjon. Douglas er også en publisert forfatter av en Dummies guide og en bok om lederskap for bedrifter.

Relaterte artikler

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.