WordPress-forfatter: Legg til en rediger profillink hvis du er logget inn

wordpress logo

Jeg ønsket å oppdatere et WordPress-nettsted og legge til en seksjon om forfatteren under hvert innlegg. Det var litt tøffere enn jeg trodde - og krever faktisk enda mer programmering, men her er det første kuttet:

Forfatteren: Nettsted: Om:

Deretter sjekker jeg for å se om noen faktisk er logget inn og viser en Rediger profil-lenke slik at personen bare kan klikke og oppdatere informasjonen sin (jeg oppdaterte dette innlegget ... flott kommentar og spørsmål fra Ajay!):

">Rediger profil

Jeg la til class = ”author” til stilarket slik at det også ser pent ut.

Jeg vil gjerne rydde opp i koden for ikke å vise en adresse eller info hvis det ikke er noen; Imidlertid tror jeg at jeg blir nødt til å skriptere faktiske spørsmål til databasen for dette. Legg merke til koblingen "Rediger profil" ... den er pakket inn med en if-setning som bare viser den hvis en bruker er logget på. Jeg syntes det var kult, så jeg ville dele den med deg i tilfelle du ville bruke den!

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hei Ajay!

  Jeg vil ikke vise koblingen Rediger profil med mindre noen faktisk er logget på. Så funksjonen get_currentuserinfo () vil bringe tilbake brukerinformasjon og if-setningen bekrefter om den nåværende brukeren har en bruker-ID ... det er et middel til å sjekke om ikke de er logget inn.

  Med andre ord - hvis du er logget inn, ser du en lenke for å redigere profilen. Hvis du ikke er det, ser du ikke den lenken.

  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hei Doug,
  bare lurer på, vet du hvordan jeg kan bruke dette avhengig av brukeren som er pålogget?
  Så hvis brukeren som var pålogget var JohnSmith, ville den vise "A" og hvis brukeren som var pålogget var BillBob, ville den vise "B"?

  Takk!

  • 7

   Hei Mike,

   Jeg er ganske sikker på at variabelen $ user_id vil returnere den faktiske bruker-ID-en i brukerdelen din i admin. Så du kan kanskje lage en saksuttalelse om if logic….

   if ($user_id=="1") { echo "Doug"; }

   Jeg har ikke testet dette, men jeg er ganske sikker på at du må sette det i sammenheng med get_currentuserinfo-funksjonen.

   Doug

 7. 8
 8. 10

  Hei Doug. Takk for at du delte. Dessverre fungerte denne koden ikke for meg:

  Redigere
  Profil

  Jeg brukte koden nedenfor i stedet. Når en bruker er logget inn, vises "Min profil". Når ingen brukere er logget på, vises "Opprett en konto".

  <? php if (is_user_logged_in ()) {
  get_currentuserinfo ();
  ekko ('Min profil');
  }
  annet {
  ekko ('Opprett en konto');
  };
  ?>

  Vil bare dele i tilfelle noen andre trenger det. 🙂 Fjern mellomrom mellom “<” og “?” for at koden skal fungere.

 9. 11

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.