WordPress Backup Plan ... Har du en?

repono

MERKNAD: Siden jeg brukte MyRepono, har jeg skiftet til Vaultpress. Det er litt dyrere, men det er innfødt i WordPress (skrevet av Automattic) og har ikke alle de funky pakkeproblemene som MyRepono gjør.

Jeg hadde ikke et WordPress backup-plugin på en god stund. Så ... første gang jeg mistet WordPress-databasen min var et mareritt! Det var min egen feil ... Jeg gjorde noen oppdateringer i databasen og slapp hele databasen ved et uhell. Jeg lurte på hvordan jeg i all verden skulle gjenopprette blogginnleggene mine siden jeg ikke hadde en sikkerhetskopi. Jeg var dårlig i magen hele dagen.

På den tiden var jeg med en annen vert som heldigvis hadde en nødgjenoppretting funksjon for nettstedet. Det var en kostbar gjenoppretting som kostet meg hundrevis av dollar, men jeg var alltid takknemlig for at jeg klarte å få alt annet enn det siste blogginnlegget gjenopprettet innen 24 timer. År senere, og vi har publisert over 2,775 blogginnlegg. Det er mye data (470Mb). Det er for mye data å bare installere en cheapo-sikkerhetskopi og forvente at den fungerer hver dag uten problemer. Så, jeg har søkt og søkt etter beste WordPress backup plugin - og fant den.

Jeg har kjent ganske mange mennesker som har installert sikkerhetskopier direkte på deres webserver ... dette hjelper deg ikke når verten din mister nettstedet ditt! Manuell sikkerhetskopiering av WordPress er også vondt siden du må sikkerhetskopiere både filene og databasen. Andre venner av meg har tatt sikkerhetskopi av filene, men forsømt å sikkerhetskopiere databasen ... det er der alt innholdet ditt er! Du trenger en WordPress backup-plugin som inneholder alle disse funksjonene - og mer.

myrepono-innstillingerVi har installert og testet myRepono, en sky-drevet backup-tjeneste. myRepono er en ekstremt enkel tjeneste som belaster deg med båndbredden du bruker i stedet for en programvarelisens eller et stort månedlig gebyr. Det er øre i måneden for små nettsteder og er under 10 cent per sikkerhetskopi for nettstedet mitt.

MyRepono-funksjonene inkluderer:

 • Sikkerhetskopier ubegrenset WordPress-installasjoner
 • Sikkerhetskopiering av alle WordPress-filer
 • Sikkerhetskopiering av komplette mySQL-databaser
 • Sikker filkryptering
 • Verktøy for gjenoppretting av filer
 • Komprimering av sikkerhetskopifiler
 • Nettbasert styring - tilgjengelig fra hvilken som helst nettleser, hvor som helst
 • Online Support

Marketing Tech blogglesere kan registrer deg for myRepono i dag med vår tilknyttede lenke, og du får en kreditt for dine første $ 5 sikkerhetskopier. Det er veldig bra! Programmet tok mindre enn et minutt å installere og konfigurere.

Ett notat - dette er et ganske bra system for å migrere WordPress-nettstedet eller bloggen din også!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.