WordPress: Sjekk om brukeren er logget inn

John Chow hadde et fint tips på nettstedet hans i dag om å legge ut en annonseringskobling på nettstedet ditt og sørge for at det ikke indekseres ved hjelp av nofollow. Du kan gjøre dette med en enkel viderekoblingsside som John legger inn koden for.

Jeg ønsket å gjøre dette litt annerledes. I min horisontale meny ovenfor er eiendommer til en premie. Jeg har en administratorkobling der hvis jeg er logget inn ... men for alle andre, det er et tomt sted. Jeg bestemte meg, hvorfor ikke bytte innholdet i baren i tilfelle det er en besøkende og ikke meg? Med WordPress er dette ganske enkelt:


get_currentuserinfo ();
global $ user_level;
hvis ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Else {
echo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Annonser på dette nettstedet'> Annonser> / a >> / li>";
}
?>

Jeg har ikke laget en krone med Annonser for tekstlink ennå, men jeg vil gi det et godt skudd. Det er ganske billig for nettstedet mitt ... $ 35 per måned, og jeg får over 500 besøkende om dagen. Jeg gleder meg til å servere noen av disse!

5 Kommentarer

 1. 1

  Kul idé!

  Selv om jeg ville, ville jeg revidert lenken den peker til - nå ber den deg om påloggingsdetaljer. Ikke den typen side jeg ønsket å bli møtt med, hvis jeg var en potensiell annonsør 😉

 2. 3

  Denne kodebiten vil sikkert være mer effektiv og ha lignende effekt?

  /* If a browser has a user ID they must be logged in */
  if ( $user_ID ) :
  echo "I am logged in";
  /* For everybody that doesn't have one */
  else :
  echo "I am logged out / not logged in";
  endif;

 3. 4
 4. 5

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.