WordPress-kontaktskjema med spambeskyttelse versjon 2.0.0 Utgitt!

UPDATE: Jeg vil på det sterkeste anbefale Gravity Forms fra RocketGenius for en veldig robust formintegrasjon med WordPress!

Med over 140 kommentarer har WordPress-kontaktskjemaet med spambeskyttelse vært den klart mest populære pluginen jeg har hjulpet til med å utvikle. Den er lastet ned titusenvis av ganger, og innlegget er det mest populære av nettstedet mitt. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på pluginet og bestemte meg til slutt for å handle på det, integrert alle anbefalingene som leserne mine har hatt!

Her er noen av funksjonene:

 1. Evnen til å lage en rullegardinliste for emner.
 2. Evnen til å få utfordringen til å svare på store og små bokstaver.
 3. Ytterligere forbedringer for å forhindre at skriptkoder blir evaluert i feltene som er bestått.
 4. Muligheten til å angi en standard emnelinje eller la brukeren sammenkoble sine egne.
 5. Finere styling med uthevede felt.

Hvis du oppgraderer til denne versjonen (2.0.0), må du være oppmerksom på at du må endre koden på kontaktsiden din som instantierer koden. Det pleide å være en kommentar, og nå er det en typisk erstatningsstreng.

Skjermbilde

WordPress-kontaktskjema med spambeskyttelse

Gå til prosjektsiden for ytterligere detaljer og en nedlastingskobling!

30 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Takk Wes! Det tok meg noen måneder å fange opp arbeidet jeg trengte å gjøre med denne pluginen. Jeg håper å gjøre det flerspråklig og legge til ekstra stiltilpasning i fremtiden ... ville bare få denne ut nå, skjønt!

 2. 3

  Jeg brukte iFrames og noen andre HTML-skjemaer før dette. Og nå tror jeg at jeg skal prøve dette skjema-systemet nå.

 3. 4

  Fantastiske forbedringer! Jeg vil sannsynligvis oppgradere alle de eksisterende WP-kontaktskjemaene mine med denne. De tilpassede emnelinjene er et flott tillegg.

  Jeg vil også legge det til pluginlisten på wpZipper.

  Du kan vurdere å gi det et nytt navn, slik at folk bedre kan skille det fra de forrige kontaktskjema-pluginene.

  Karr Kontakt? (Jeg motsto bruken av en dobbel "K")

  • 5

   Takk, Noah!

   Jeg tror det kan være en dårlig ide å endre navnet på dette tidspunktet - det er lastet ned titusenvis av ganger og er uten tvil den mest aktive siden min. Også ... navngivningen, "WordPress Contact Form with Spam Protection", har betydelig SEO-verdi. 🙂

   Doug

   • 6

    Ah, jeg vurderte ikke engang historikken pluginet ditt har. Ja, å endre navnet høres ut som en dårlig idé ved andre tanker.

 4. 7

  Hei Douglas, jeg har ikke brukt denne pluginen ennå, men kan implementere den i bloggene mine i nær fremtid.

  Jeg visste faktisk ikke engang at du utviklet denne typen ting, kanskje jeg skulle stikke innom oftere.

  Men igjen, jeg ville bare stikke innom og si hei. Det virker som en måned eller så siden jeg ikke har sagt hei.

  • 8

   Hei Nicholas!

   Velkommen tilbake, så vil du gjerne sjekke inn oftere. 🙂

   Du kan sjekke ut alle utviklingsprosjektene på min Prosjekt Side. Jeg har også fått et par flere nettsteder under utvikling som burde gjøre det fint!

   Mer kommer!
   Doug

 5. 9

  Douglas, det klipper. Tusen takk for at du har laget et så flott plugin at jeg allerede har funnet nyttig på et nettsted jeg har gjort for en ideell organisasjon, og jeg tror jeg vil finne det nyttig igjen på et nettsted jeg gjør for min svoger .

 6. 11
  • 12

   Takk Dean. Jeg hadde problemer med at WP-Cache kontinuerlig cachet den uansett. Jeg sluttet å slå den av til jeg fikk siden der jeg trengte den, og slo deretter på hurtigbufring.

 7. 13
 8. 16
  • 17
   • 18

    En ting jeg vil vite: hvordan får du kommentarene dine til å fungere slik? Jeg vil gjerne ha muligheten til å svare på kommentarer osv. Det ser bra ut.

    • 19

     Shawn, det er million dollar-svaret! Jeg skrev faktisk de gode folkene på Akismet og spurte dem om de ville jobbe med meg for å lage dette for kommentarer, og de hørtes ikke begeistret ut for det.

     WordPress 2.2 har imidlertid noen nye funksjoner for kommentar-kroker, så det kan være mulig å opprette et plugin. Jeg skal grave litt og se!

 9. 20
 10. 22
 11. 23

  Hei Doug - Det har absolutt gått en stund. Jeg løp inn i dette pluginet mens jeg søkte. Flott jobb med det.

  Spørsmål: hvordan legger du til en rullegardinliste som du sa? skal vi gå inn på kontaktsiden vår og bare legge til '(Alternativ A | Alternativ B | etc ...)? Ser ikke ut til å fungere riktig for meg. Åpenbart savner jeg noe.

 12. 25

  Hei Douglas,

  er det mulig å 'strippe ned' dette pluginet slik at det lyder som:
  'DIN E-POST: [tekstinntastingsfelt] [send-knapp]' ?????
  veldig enkelt. og brukeren legger e-posten sin i den boksen, og den blir sendt til en av e-postene våre, slik at brukeren kan bli med på en adresseliste (som vi skriver inn manuelt).

  er dette for langt ute av veien for å bruke et WP-plugin for en enkel funksjon?

  også, etter at noen trykker på "send" -knappen til hvilken side blir de tatt? eller verifiserer den innsendingen?

  hurra for din hjelp!
  Nick

  • 26

   Nick,

   Jeg tror du tok en venstresving et sted ... dette er ikke et plugin for e-postabonnement, det er et kontaktsideplugin. Jeg vil gjerne ha et e-postabonnementsverktøy, jeg vil anbefale Feedburner.

   Doug

 13. 27
 14. 28

  Hei, jeg har lett etter et kommentarskjema for en kundes wordpress-baserte side. De ønsker å ha to skjemaer for to forskjellige grupper som bruker nettstedet.

  Er dette mulig med pluginet ditt?

 15. 29
 16. 30

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.