WordPress-kontaktskjema med spambeskyttelse

UPDATE: Jeg vil på det sterkeste anbefale Gravity Forms fra RocketGenius for en veldig robust formintegrasjon med WordPress!

spamPlutselig fikk jeg en ENORM volum av kontaktskjema spam ved hjelp av Ryan Duff's flott WordPress-kontaktskjema plugg inn.

Jeg har lagt igjen kommentarer på Ryans nettsted og IM og fortalt ham at jeg var i stand til å løse problemet ved å legge til et Utfordrende Spørsmål, men jeg ser ikke ut til å komme i kontakt med ham. Så ... her er Ryan's plugin med den nye og forbedrede spambeskyttelsen. Jeg bruker den på mitt nettsted og det fungerer bra.

Programtillegget kan nå lastes ned via prosjektsiden: WordPress-kontaktskjema med prosjektside for spambeskyttelse

179 Kommentarer

 1. 1

  Jeg ville bare si en STOR takk for denne moden. Jeg brukte Dagon Designs kontaktskjema-plugin fordi det tilbød bekreftelse av spam, men ikke var veldig dyktig i spørsmål om CSS, og kunne ikke få det til å se ut som jeg ønsket. Jeg hadde brukt Ryan's plugin før, men hadde blitt bombardert med spammere som sendte meg e-post ved hjelp av det. Anti-spam min - Bad Behavior and Spam Karma - fanget det meste av det, men det var fortsatt vondt.

  Din er en elegant, ryddig forbedring, og jeg regner med at Ryan burde vedta moden din og gi deg medkreditt for å ta plugin-en videre på en så nyttig måte.

  Så ja. Takk skal du ha! Kontaktskjemaet ser ut akkurat slik jeg vil ha det til nå. x

 2. 2

  Takk, Andy! Jeg ble inspirert av Seth Godin og boka Crypto. Seth påpekte et nettsted (for lenge siden) som hadde et 2 + 2 = 4 utfordringsspørsmål som aldri endret seg.

  Da jeg leste boken Crypto, var en av nøkkelbitene i den hvordan du kunne formidle en informasjon mellom to personer som løste et problem ... uten at noen i midten klarte å finne ut av det.

  Problemet med de fleste "spamware" er at en datamaskin beregner utfordringsspørsmålet. Det er en iboende feil, fordi det vil være en datamaskin som prøver å bryte den.

  Ved å gjøre utfordringsspørsmålet til et synlig aspekt av siden min på engelsk, unngår jeg dataspørsmålet og løsningen. Og ... bare for å være sikker på at jeg lar personen endre spørsmålet og svare når som helst de vil.

  Jeg synes det er en flott modell, og jeg håper å sette den på kommentarene mine neste. Jeg får massevis av søppelpost på kommentarene mine, men har ikke mottatt en eneste spam med kontaktskjemaet mitt.

  Setter pris på dine snille kommentarer!
  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Doug, du er en gentleman og en lærd! Vi har nettopp blitt bombet de siste dagene med kontaktskjema-spam, og en google fra WPs supportforum førte meg rett hit. Jeg har installert det nye pluginet, og det fungerer som en sjarm. Jeg har også trykket på PayPal-knappen din for å sette pris på denne livreddende plugin / modifikasjonen!

  Dette skjemaet kan ende opp med å være den eneste drivkraften bak at jeg ENDELIG kommer meg rundt for å oppdatere min personlige blogg på joniverse.com fra WP 1.5.x til WP 2!

 6. 6
 7. 7

  Enkle løsninger for store problemer. Alt skal kodes på denne måten, ikke et jævla 50 KB plugin med ting du aldri vil bruke eller rare funksjoner (AJAX for et kontaktskjema? Hva?).

  Takk.

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Hei. Takk for programtillegget. Du rocker!

  Jeg har prøvd å bruke Ryan Duffs originale WP-kontaktskjema, men har alltid opplevd feil med bloggen min (gitt, sannsynligvis en temakonflikt). Og Phrixus WP Plugin fungerte aldri heller.

  Hva gjorde du? Hvorfor fungerer det? Hvorfor?

  Uansett, takk mann! En donasjon er på vei.

 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Beklager det May C!

  Filen er der nå. Du skjedde på siden da jeg flyttet rundt på noen domener. Jeg sendte deg også et notat via e-post om at filen er der nå.

  Doug

 15. 15

  Takk for at du fikser det! Jeg lette etter det hele dagen, og tenkte at det kan ha noe med nettleseren min å gjøre, så jeg prøvde forskjellige nettlesere med samme resultat.

  På en gang kunne jeg ikke få det til å fungere, men det ser ut til å fungere nå! Det er flott! Først blokkerte Bad Behavior meg fra nettstedet mitt. Jeg kan ikke tro det! Det virker ganske aggressivt, så jeg har lagt til min egen ip-adresse til hvitelisten, siden jeg ikke kunne få tak i utvikleren i det hele tatt (alle e-postmeldinger er spratt tilbake).

  Forhåpentligvis kan jeg redusere mengden spam-e-postmeldinger jeg får fra kontaktskjemaet. Jeg vil med jevne mellomrom endre utfordringsspørsmålet for å hindre de menneskelige spammere som leser.

  Tiden vil vise om dette er en god avskrekkende faktor. Jeg holder fingrene krysset. Takk for det flotte pluginet!

 16. 16
 17. 17

  Takk takk takk. Vi måtte bytte server, og plutselig ble alt jeg hadde brukt til kontaktskjemaer skutt til h. Skjemaet ditt fungerer nydelig, bortsett fra at jeg trengte å endre stilarket slik at navnet / tekstområdet ble stilt opp i IE (det var bra i Firefox). Jeg endret ganske enkelt .contactright for å flyte til venstre. Jeg måtte også endre størrelsen på tekstarealene for å passe bloggen min, men det var enkelt. Fungerer som en drøm!

 18. 18

  Du er veldig velkommen, Linda! Også jeg har endret skjemaets faktiske HTML for bedre layout (du kan se det på kontaktsiden min på dette nettstedet). Jeg hadde faktisk så mange problemer med kompatibilitet mellom nettlesere at jeg ga opp og laget et bord! Jeg vet at det skal være et nei-nei ... men det ser mye bedre ut.

 19. 19

  Jeg har prøvd å bruke den redigerte versjonen av kontaktskjemaet, men jeg kan ikke få oppsettet til å fungere riktig. I det minste i IE fungerer Firefox selvfølgelig perfekt. Påfyllingsblokkene flyter rundt, og jeg trenger dem i kø. Kan du gi meg et hint hvordan jeg gjør det?

  http://www.ans-online.nl/anstiplijn

 20. 20

  Teun,

  Jeg har endret pluginet og lagt til en versjon av tabelloppsett. Jeg kjørte på de samme problemene som du gjorde, og jeg ga opp å prøve å gjøre det ved hjelp av CSS / HTML. Noen ganger er bord den beste tilnærmingen.

  Doug

 21. 21

  Hei Teun - følgende stiler er fra Dougs “wp-contactform” i wp-contact-mappen. Jeg endret bare to ting, tror jeg (jeg kan ikke huske hva de var!) Og jeg la til en stil for send-knappen. Doug - Jeg måtte endre px til ems, unnskyld!

  Stilene brukes på begynnelsen av den samme wp-kontaktformsiden, der du ser noen få linjer som inneholder lengder for tekstområdene. Dette er hvor du kan legge til stilen på send-knappen. (Jeg håper alt dette gir mening). Jeg har ikke testet følgende stilendringer i alle nettlesere og alle oppløsninger, men det virker bra i både Firefox og IE. Hvis du tester det og finner en sære ting, vennligst gi meg beskjed:

  / * Begynn kontaktskjema CSS * /
  .Kontakt skjema {
  posisjon: statisk;
  overløp: skjult;
  }
  .contactleft {
  bredde: 25%;
  tekst-Justering: høyre;
  klar: begge deler;
  float: left;
  display: innebygd;
  polstring: .4em;
  margin: .5em 0;
  }
  .kontakt {
  bredde: 70%;
  tekstjustering: venstre;
  float: left;
  display: innebygd;
  polstring: .4em;
  margin: .5em 0;
  }
  .controrror {
  border: .1em solid # ff0000;
  }
  .kontakt send inn {
  tekst-Justering: center;
  }
  / * Sluttkontaktskjema CSS * /

 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25

  Jeg har forsøkt å implementere flere kontaktskjemaer, inkludert Ryan.

  Når jeg bruker kontaktskjemaet, får jeg overlappende tekst, navnet osv. Er høyere enn boksen, og brukeren kan ikke legge inn data i tekstboksen.

  Er det noen måte noen kan hjelpe? Slik ser det ut:

  http://www.michelledear.com/?page_id=48

  Jeg sørget for å rydde opp i alt som var oppført i henhold til informasjonen om du bruker en tidligere versjon.

  Eventuell hjelp vil bli verdsatt.

  Takk!

  Michelle Kjære

 26. 29
 27. 30

  Hei Doug
  Jeg har nettopp installert og aktivert det flotte pluginet ditt, opprettet en kontaktside, men hva trenger jeg å gjøre for kontaktskjemaet som vises på kontaktsiden min, må jeg sette inn noe kode? og hvis ja, hvor? og eller hvordan?
  Jeg har lest readme-filen ved å søke etter instruksjoner, men det er ikke noe nyttig der.
  Beklager, men jeg er en nybegynner. Kan du forklare trinn for trinn, takk.

  Takk

  Dr PennyStock

  • 31

   Hei Dr.,

   Ikke noe problem! Bygg deg en ny side, og legg deretter til følgende kodebit der du vil at skjemaet skal vises:

   Husk å sette opp alternativene for skjemaet!

   Doug

 28. 32
  • 33

   Du er absolutt velkommen! Jeg har også lagt til notater på siden, slik at hvis andre mennesker trenger en hånd, er instruksjonene der. Jeg burde ha gjort det for lenge siden, takk!

 29. 34
 30. 36

  Howdy,

  Jeg har prøvd tonnevis av kontaktskjemaer, men ingen av dem jobbet på Godaddy bortsett fra denne! Det klipper helt. Utfordringsspørsmål på skjemaet kan også håndtere bilder! Sjekk ut nettstedet mitt der jeg i utgangspunktet legger inn et captcha-bilde i et forsøk på å se mer profesjonelt ut. Virkelig flott, tusen takk!

  • 37

   Gerald, det høres bra ut; Jeg har en klient som ønsker å sikre kontaktskjemaet sitt ytterligere. Har du noe imot å dele hvordan du gjorde captcha på siden din mens du også implementerte Douglas forbedrede Contact-plugin?

   • 38

    Hei Joni,

    Det var veldig enkelt. Lag et lite captcha-type bilde med noen få tegn bare for å se legitim ut. Kopier gjerne min og last den opp. Gå deretter inn i wp-admin-> alternativer-> kontaktskjemaet.

    I "Hva er utfordringsspørsmålet ditt?" tekstboksen her er hva jeg legger:

    Ordbekreftelse: (img style = ”float: right;” src = ”http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg” border = ”0 ″ alt =” ”Ordbekreftelse: Skriv inn disse bokstavene i tekstboksen til høyre for bildet. ”)

    erstatt “)” med “>” selvfølgelig!

    Uansett hva teksten i bildet er, legg den inn i tekstboksen "riktig svar". Lagre ved å trykke på “Oppdateringsalternativer” og du er ferdig.

    Hvis det på en eller annen måte er spamproblemer, endrer du bare bildet og riktig svar. Jeg håper det ordner seg for deg og lykke til med klienten din.

 31. 39

  Doug,
  Jeg tror WordPress skriver om innlegget ditt litt. Koden for å inkludere kontaktskjemaet ligner på en HTML-kommentar, og bruker to 'bindestreker'. Koden på dette nettstedet som jeg kopierte og limte inn var i stedet en emdash! Folk som kopierer og limer inn, vil finne at emdashen ikke fungerer ...

 32. 42

  Beklager å plage dere igjen. Plugin er flott, og jeg har ikke hatt spam som i motsetning til tidligere da jeg brukte PXSMail plugin.

  Når det gjelder oppstillingen av felt for IE, kan jeg se at noen har gitt koden for plugin-programmet, men jeg er ikke sikker på nøyaktig hvor jeg skal sette dem inn. Kan noen hjelpe? Eller hva med bordene ett? Hvor forskjellig ser det ut? Vil tabellformatet eliminere synlighetsproblemet helt? Takk for alle innspill!

  • 43

   Hei Mai C,

   Du kan prøve en av dem - det kommer virkelig an på temaet ditt om hvordan de vil se ut. Du vil ikke skade noe ved å kopiere den ene filen med den andre. Hvis du setter opp en ny side (eksempel: Kontakt), kan du skrive sideinnledningen og deretter følge den med skjemakoden…. Eksempel:

   Send meg gjerne en linje gjennom dette skjemaet:
   <!-- contactform -->

   Det er egentlig alt det er! Denne koden blir erstattet med skjemaet når du ser den.

   Doug

 33. 44

  Jeg har nylig oppgradert 4 blogger til WP2.1, og nå oppfører kontaktskjemaene mine seg dårlig.
  2 viser ok. 1 vises ikke i det hele tatt, og en viser en gjentatt feil om en tom høystakke i formatting.php.

  Hurtigmerken for kontaktskjemaet vises ikke på redigeringsskjermen på noen av bloggene. (Og ruten er krysset av for dem alle).

  Noen ideer noen?

 34. 45

  OK.
  Jeg har bestemt at høstakken er et periodisk PHP-problem, så ingen feil med plugin-modulen.
  Den som ikke vises i det hele tatt, har et lignende oppsett som det som fungerer, så kanskje en av filene er korrupte. (Tørker helt ut og installeres på nytt).
  Vet fortsatt ikke hvorfor hurtigmerket ikke vises. (Jeg tror 2.1 kan ha en oppdatert versjon av TinyMCE, kan det være det?)

 35. 46
 36. 48
 37. 50
 38. 51
 39. 54

  Bare en funksjonsforespørsel om å enten endre håndtering av eller legge til et alternativ for at utfordringsresponsen skal være ufølsom. Hvis du bruker et logisk spørsmål og svaret er "foo" og noen skriver inn "Foo", mislykkes det 🙁

  Annet enn det mindre uenigheten, flott plugin 🙂 Setter pris på det!

 40. 55

  Veldig hyggelig - jeg vil også se muligheten til å rotere mellom noen få spørsmål tilfeldig.

  Å vise et litt randomisert spørsmål vil gå enda lenger for å hindre spammere, forventer jeg.

  Og for bitbybit, bare endre linjen i wp-contactform.php som leser if($input == $answer) {

  til if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

  • 56

   Takk, Geoff. Jeg tror jeg bygger et alternativ for saksfølsomhet i appen. Jeg liker også ideen om tilfeldige spørsmål / svar; men jeg har ærlig talt aldri hatt kontaktskjema spam siden jeg bare brukte denne løsningen. Vi får se hvor lenge det varer!

 41. 57

  Mr. Karr
  Veldig takk for denne løsningen. Jeg trodde jeg brukte et CAPTCHA-bilde-plugin, men dette er veldig bedre for enkelhets skyld.

  Jeg setter pris på det, og jeg bruker det på nettstedet mitt.

  med vennlig hilsen

  • 58
   • 59

    Hallo igjen!!
    Jeg leste pluginpresentasjonsteksten på min WordPress-pluginadministrasjon. På det ble skrevet er det mulig å bruke det på kommentarer, er det ikke sant?
    Har du et eksempel, hvordan kan jeg også integrere programtillegget i kommentarer?

    Jeg skriver et innlegg for en wordpress om portal her i Brasil, og det vil være veldig nyttig for mange mennesker å kunne legge skjemaet til kommentarer.

    hilsen

 42. 61
 43. 62
 44. 64

  Det fungerer veldig bra, det reduserte formspam til null.
  Nå fant jeg også en løsning for spamming av kommentarer (siden akismet er langt fra perfekt).

  Jeg kjører utfordringsalternativet i wordpress nå og det rocker! Kommentarsøppel og trackback-spam er også borte. Blogging blir morsomt igjen!

  Rane
  Se; http://www.robberthamburg.nl/home/wordpress-plugin-challenge og
  http://www.robberthamburg.nl/home/akismet-in-combination-with-challenge-plugin

  • 65

   Robert,

   Jeg testet dette ut og liker virkelig løsningen! Dessverre blandes det ikke godt med plugin-en for gjengede kommentarer som jeg kjører. Jeg skal se om jeg muligens kan sette en løsning sammen mellom de to. Takk for dette!

   Doug

 45. 67

  Hei Doug,

  når du bruker det modifiserte skjemaet for ikke-søppelpost, fungerer det bra, men når det er aktivert, fungerer ikke mine innlegg og sidevisninger, bare kodevisningene.

  Forslag.

 46. 69
 47. 70

  Takk for programtillegget, ganske rent og effektivt.
  Et forslag skjønt, siden det er uforenlig med wpPHPMailer-plugin, Jeg vil endre e-post () -funksjonen med noe sånt:


  if ( function_exists('wp_mail') ) {
  wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  } else {
  mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  }

  I arkitekturer der utgående SMTP-vert ligger på en annen maskin enn webserveren, må du opprette en krok til en ekstern SMTP-leveringsfunksjon, som er hva wpPHPMailer-plugin gjør.

  pfm

 48. 71
 49. 72
 50. 73
 51. 74

  Jeg vil bare si "takk" til Douglas og Ryan for denne plugin-modulen. Jeg har nå et kontaktskjema i bloggen min, og det fungerer bra. Veldig enkel å installere. 🙂

 52. 75

  Hvis du går til nettstedet mitt, vises ikke utfordringsspørsmålet, og hvis jeg svarer riktig, står det:
  Du svarte på utfordringsspørsmålet feil.

  noen tanker?

  Takk
  Tim Gorman

 53. 76
 54. 77
 55. 79
 56. 81
 57. 83
 58. 84

  Bare et notat til alle som ser på dette emnet. Jeg har skrevet om pluginet og lagt til mye mer funksjonalitet. Versjon 2.0.0 av WordPress-kontaktskjemaet med spambeskyttelse er nå tilgjengelig.!

 59. 85
  • 86

   Hei Paul,

   Som en dårlig programmerer er de for tiden hardkodet der inne. Se etter en fremtidig versjon med flere alternativer om noen få uker. Jeg ville bare få denne raskt ut.

   Du kan endre skriftene gjennom CSS, men bakgrunnsfargen er for tiden kodet. Du kan redigere pluginet og finne dem hvis du er kjent med PHP og HTML.

   Takk!
   Doug

 60. 87

  Takk for dette, men etter at jeg aktiverte det og gikk til Alternativer for å endre informasjonen (e-post osv.), Ser det ikke ut som om “Oppdateringsalternativer” -knappen fungerer. Jeg klikker, men ingenting skjer. Ingen sideoppdatering for å indikere at endringen er fullført eller noe. Vet du tilfeldigvis hva jeg kan gjøre for å fikse det?

  • 88

   Hei Mikki,

   La meg se gjennom koden. Jeg har ikke det problemet, og det har vært massevis av nedlastinger. Kan du fortelle meg hvilket operativsystem og nettleser du bruker? Det ville tillate meg å prøve å duplisere problemet.

   Takk!
   Doug

 61. 89
 62. 90
 63. 96

  Jeg rettet nettopp feilen min der alternativskjemaet ikke ble sendt riktig inn i Internet Explorer! Det siste og beste kan lastes ned fra prosjektsiden. Takk for at du sa ifra!

  Doug

  • 97

   Tviler du er en ressurs for WP-samfunnet og en modell for plugin-utviklere overalt. Med få unntak (og han vet hvem han er), er det få plugin-utviklere som følger opp så mye og feilsøking av pluginet som deg. Dette er et flott lite program, og jeg insisterer på at alle mine klienter som kjører WP installerer det; gjør alles liv enklere (unntatt spammer selvfølgelig)!

   Joni

 64. 99

  Flott plugin, men er det mulig og enkelt nok å legge til et ekstra inndatafelt?

  Jeg vil gjerne legge til ett inntastingsfelt til skjemaet for mine formål, så hvis det er mulig, vil det være bra.

  • 100
 65. 101
 66. 103

  Takk Douglas for dette pluginet. Jeg har allerede lest over at du ikke har noe imot om jeg bytter farger.
  Så det vil jeg gjøre, jeg er ikke så fornøyd med det gule.

  Men resten er utmerket! Takk igjen!

 67. 104
 68. 105
 69. 106

  Hei Doug. Flott mod! Et par spørsmål hvis jeg kan:

  - Er svarene ikke store og små
  - Noen planer om å tillate at flere spørsmål / svar opprettes og lastes inn tilfeldig hver gang siden lastes inn?
  - Hvordan kan jeg opprette ekstra skjemafelt hvis jeg vil at brukerne skal gi tilleggsinformasjon (tekstinnføring, alternativknapp, rullegardinmeny, avkrysningsrute)? Har du noen planer om å støtte denne typen funksjonalitet i nær fremtid? Fortsett den gode jobben!

  • 107

   Hei Steve,

   1. Det er en avkrysningsrute for å velge store og små bokstaver på spørsmålet, slik at du kan ha det uansett.

   2. Jeg hadde ikke tenkt på tilfeldige spørsmål ... mener du for Spam-utfordringen? Ærlig talt, jeg har aldri sendt et spam-kontaktskjema, så jeg tror ikke det er nødvendig.

   3. Ikke der ennå, men ja, jeg vil absolutt legge til den typen funksjonalitet.

   Takk!
   Doug

   • 108

    1. Gode ting ... glad for å se det!

    2. Ja, jeg henviser til spam-utfordringen. Som det er nå er det ett statisk spørsmål / svar, men det ville være flott om nettstedsadministratoren kunne lage en liste med spørsmål og svar som vil bli valgt tilfeldig når siden lastes inn.
    Det er et slikt plugin for Vbulletin (NoSpam - en capcha-erstatning) som gjør nettopp det.

    3. Jeg har sett flere wordpress-sider rundt som har egendefinerte felt, noe som er bra når du vil at brukerne skal gi et sett med svar på bestemte spørsmål. Jeg har trollet rundt, men har ennå ikke funnet et plugin som gjør dette. Jeg antar at de jeg har sett var tilpassede jobbies. Håper å se det i en fremtidig utgivelse av deg! =)

 70. 109

  Takk for det flotte pluginet!

  Jeg har et raskt spørsmål, er det mulig å sette programtillegget til å sende e-post til flere personer? Jeg vil at kontaktskjemaet mitt skal sende meldingen to to eller flere personer når de sendes inn, kan det gjøres?

 71. 112
 72. 113

  Hei Douglas,

  Hvor vanskelig ville det være å ha følgende:

  Plugin-standard:

  Ditt navn: (påkrevd)
  Din e-post: (påkrevd)
  Siste ord i bloggtittelen min? (påkrevd)
  Din nettside:
  Emne
  Din melding: (obligatorisk)

  Tilpasset:

  Ditt navn: (påkrevd)
  Din e-post: (påkrevd)
  Siste ord i bloggtittelen min: (obligatorisk)
  Din nettside:
  emne:
  Produktnavn:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  valgbar form:
  valgbar form:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  tekstfelt:
  Din melding: (obligatorisk)

  Alle tilleggets tilpassede feltvariabler som er angitt av brukeren, vil vises i e-postteksten som angitt.

  • 114

   Hei Steve,

   Jeg vil snart gi ut en ny utgivelse som vil tillate flere, kundedefinerte felt. Dette er imidlertid litt utenfor omfanget av den originale pluginen! Det skulle ikke antas å være en formbyggingssøknad - bare et kontaktskjema.

   ????
   Doug

 73. 115
 74. 116

  Hei Douglas, jeg bruker allerede denne flotte plugin-en på en webside av meg, og jeg vil nå bruke den på en annen!

  Imidlertid, på dette nettstedet, trenger jeg muligheten for en bruker å sende skjemaet til forskjellige personer. På kontaktskjemaet vil det for eksempel være en rullegardinmeny med personer skjemaet kan sendes til, for eksempel Paul, John, Michael. Brukeren kunne velge navnet de ønsket, og deretter sende meldingen til personen.

  Ville noe slikt være mulig?

  Takk,
  Parm

 75. 117

  Jeg har fremdeles en lang liste over forbedringer for at dette pluginet skal komme gjennom - inkludert internasjonalisering - men jeg gjorde noen mindre endringer i dag og la ut versjon 2.0.6.

 76. 118

  Ja, jeg må være enig med Steve ovenfor ... Jeg ser ikke ut til å finne noen kontaktskjemaer for WordPress som tillater tilpassede felt! Jeg mener, minst et ekstra tilpassbart felt ville være bedre enn ingenting. Det ville være fantastisk hvis du kunne legge til denne funksjonen i din neste oppdatering.

  Takk for dette flotte pluginet.

 77. 119

  @Jeff KOpp:
  Du kan sjekke ut Delicious Days. Jeg har brukt den som en del av en intern beta-test vi gjør på noen få nettsteder. Det er et veldig fint verktøy, som gir mulighet for flere tilpassede felt, utfordringsfelt og muligheten til å lage en rekke skjemaer som du kan legge til med et raskt kodebit lagt til hvilken som helst side eller innlegg. En del av den betatesten er å finne de riktige pluginene som organisasjonen kan bruke når det nye nettstedet lanseres. Kontaktskjemaet er åpenbart et område med stor bekymring.

  En som jeg fant for mange måneder siden, som fungerer fint, er veldig enkel å tilpasse, og tilbyr mange ekstra funksjoner, inkludert muligheten til å lage (og duplisere) skjemaer, ha flere kontaktskjemaer - eller varianter av en, men brukt til spesifikke tingene. Si at du har en konsert som kommer 8. august, og at du vil ha et kontaktskjema bare for det arrangementet. Vel, bruk et tilpasset kontaktskjema du allerede har, dupliser det ved hjelp av den innebygde DUPLIKAT-funksjonen, gi det et navn, lagre det, og legg deretter til det egendefinerte feltet (e) du vil ha, for eksempel en tag for 8. august Event. Voila. Du er ferdig.

  Det er enkelt å legge til skjemaene. Akkurat som alle andre tagger i WP, spesifiserer du hvilket skjema du vil vises - og hvor. Du kan få kontaktskjemaene til å vises på sider eller innlegg ved å bruke kommandoen enkel –contact1– eller lignende. Alt er godt dokumentert i programvaren.

  Pluggen heter cforms II, og settes ut gratis av DeliciousDays.com, og er godt vedlikeholdt. Sjekk ut informasjonen på http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

  Jeg har INGEN tilknytning eller tilknytning til DeliciousDays-nettstedet, og jeg får heller ikke penger eller noe annet fra dem. Det er rett og slett et produkt jeg fant - etter mye fretting - som jeg bruker, og legger til andre blogger jeg vedlikeholder utelukkende fordi det fungerer bra.

 78. 120
 79. 121
 80. 122

  Dette er virkelig flott Doug! Jeg har fått spam via kontaktskjemaet mitt på min blogg nylig.

  Raskt søk på Google førte meg til denne siden. 10 minutter senere fikk jeg oppdatert skjemaet. I løpet av det siste døgnet - ikke mer spam (forhåpentligvis vil det være slik!).

  Tusen takk for et flott plugin! Jeg liker måten du kan endre utfordringsspørsmålet til alt som et menneske kunne svare på, men ikke en robot!

  Skål

  Imran

 81. 123
 82. 124

  hei,

  god ide, perfekt for den tiltenkte bruken.

  Dessverre trenger jeg flere bjeller og fløyter, dvs. et grensesnitt som lar meg tilpasse inndatafelt. Så jeg skal oppfylle II.

  uansett takk for å gjøre dette, jeg er sikker på at jeg vil bruke den til de fleste av mine andre kunders blogger.

 83. 125
 84. 126
 85. 127

  Douglas Jeg ser ikke ut til å få wp-kontaktskjemaet ditt til å fungere. Jeg lastet opp pluginet. Aktiverte den. Men når jeg går til alternativer> kontaktskjema får jeg en HTTP 404-side. Vet du hvorfor jeg får denne feilen.

  Takk på forhånd

 86. 128
 87. 129
 88. 131

  Det gjør det. Og det var lett å komme på jobb.

  Hvordan kan jeg endre ordlyden i denne teksten som vises over kontaktskjemaet: “Fremhevede felt kreves”?

  Howard

 89. 132
 90. 133

  Jeg beklager å fortelle deg:

  1) Denne siden krasjet nettleseren min (frøs i 15 + sek)
  2) Kan knapt bla gjennom denne siden fordi det er så mye søppel på det - VENNLIGST redd meg !!!!!!! GI MEG MIN BROWSER-KONTROLL TILBAKE !!!! VÆR SÅ SNILL!!!!! ... å vel -> tvinge slutte!

  Kom tilbake for å gi deg beskjed ... nuthin personlig fyr!

 91. 135

  Jeg har lagt til %% wpcontactform %% på contactme-siden min ... men ingenting dukker opp. Hva gjør jeg galt? Instruksjonene er ikke klare om det. Håper du kan hjelpe meg.

 92. 136

  Hei der!
  Jeg ser alle dere finner en lykkelig slutt med dette pluginet!
  Jeg har et problem!
  Fatal feil: Kan ikke omdeklarere wpcf_is_malicious () (tidligere erklært i /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) i /home/.beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php on line 32
  Noen forslag?
  Tnx på forhånd!
  Kule Crazy Stuff

 93. 137
 94. 138
 95. 139

  Det er en god ting hvis de la til spambeskyttelse i kontaktskjemaet. Det vil spare mange mennesker for mye problemer. Hvis det forhindrer riktig spam, bør det spare folk for mye motgang mot spam.

  Jeg har nettopp gjort kontaktskjemaet mitt sikrere for å beskytte meg selv for min blogg

  Med nye plugin-oppdateringer bør problemet bli mindre plagsomt. Takk for innlegget.

  Matthew Corgan

 96. 140
 97. 141

  veldig hyggelig plugin. Jeg prøver å sette en lenke på 404-siden min til kontaktskjemaet som forteller at skjemaet allerede skal ha URL-adressen til siden som ikke ble funnet i tekstområdet og emnefeil 404 valgt som et alternativ, men jeg kan bare ikke finne ut hvordan du gjør det.
  er det på en eller annen måte mulig med noe sånt som Report this page?

  oscwood

 98. 142
 99. 143
 100. 144

  Jeg har brukt dette skjemaet, og det fungerer bra. Jeg har lagt dette inn i selve siden som er redigert under administrasjonssidene. Jeg har en statisk side som jeg vil at skjemaet skal vises, men jeg kan ikke finne ut hvordan jeg kan tenke meg det hele livet. Noen ideer?

 101. 145

  @Wayne, Hvis du bare vil legge skjemaet til en statisk side, er alt du trenger å gjøre å høyreklikke på bloggsiden med skjemaet, velge "vis kilde" og kopiere og lime inn koden på den statiske siden.

 102. 146

  Til slutt, etter å ha sett lenge etter dette skjemaskriptet, fant jeg det her ... Takk, jeg vil virkelig bruke det ..

 103. 147

  [?] WP-kontaktskjema - Oppretter et kontaktskjema for medlemmer å nå deg på. Bruk dette til å selge reklame, rapportere problemer eller bare for generell kontakt. [?]

 104. 148
 105. 149
 106. 150
 107. 151
 108. 152
 109. 153

  Hei Doug,
  takk for at du laget et så brukervennlig kontaktskjema. Jeg brukte bare wordpress for aller første gang denne uken, og jeg elsker det.

  Jeg har et formateringsproblem som jeg bare ikke kan få bunnen av. På en eller annen måte legger koden til en som ikke burde være der etter hvert inndatafelt. Vær snill å se http://www.mariahbuzz.com.au/contact

  Jeg kan ikke finne ut hvordan det kommer dit, da skjemaet ditt ikke ser ut slik og jeg har ikke redigert koden din.

  Kan du hjelpe da skjemaet mitt ser rotete ut for øyeblikket.

  Takk veldig mye

  nicole

  • 154

   Hei Nicole,

   Problemet er faktisk et veldig bisarrt filter i WordPress (utenfor pluginet). Veien rundt det er å faktisk legge inn koden i temaet ditt i stedet for å sette den i innholdet.

   Doug

 110. 155
 111. 156
 112. 157

  Stor plugin!

  Jeg har noen problemer med å få det til å fungere skjønt. Alt ser ut til å fungere bra, men jeg mottar ikke varselet om at e-posten ble sendt, og jeg mottar heller ikke e-posten. MEN, hvis jeg oppdaterer siden, mottar jeg varselet og e-posten blir sendt.

  Noen anelse om hvordan jeg kan løse problemet mitt?

  Bare for spark, har jeg aktivert en rekke andre kontaktskjemaer for å bekrefte at de fungerer på nettstedet mitt og at de fungerer? men jeg liker deg bedre! Jeg bruker WP 2.5.1

 113. 158

  Takk så mye! Jeg brukte den eldre verten. og begynte å få spam bare noen få dager tilbake, og siden det øker dag for dag, er alle av poker og casino 🙁

 114. 159

  Jeg har også en WordPress-side, men jeg ser ikke ut til å laste opp noen plugins!

  Når jeg leser ofte stilte spørsmål, får jeg dette:

  Hvor er plugin-fanen min?
  Dessverre er det ikke en å finne!

  Av forskjellige grunner tillater vi ikke opplasting og bruk av plugins her på wordpress.com.

  Hvordan gjør dere det?

  Takk på forhånd

 115. 160

  Kan noen gi meg noen råd om WordPress-plugin med ett klikk? Jeg har hørt at kan installere plugins med ett klikk!

 116. 161
 117. 162

  Takk for det flotte pluginet!

  Vil bare gi deg beskjed, jeg jobbet rundt det kjente problemet:
  "Når du bruker substitusjonsstrengmetoden for å sette inn skjemaet i sideinnholdet, legger WordPress-filtre til en linjeskift mellom etiketten og skjemaelementene."

  ved å legge til "innebygd" stil på siden, f.eks

  label { position:relative; right:3em; }
  span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
  input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
  textarea { position:relative; left:-3em; }
  input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
  input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

  %%wpcontactform%%

  Merk: ikke sikker på om posisjonsverdiene må justeres avhengig av temaet som brukes.

 118. 163
 119. 164
 120. 165

  Dear Sir,
  Hvordan kan jeg endre språket til wordpress-temaer til det lokale språket mitt og lage et nettsted der mange mennesker kan lage sine egne WordPress-blogger på sitt eget språk?
  Råd meg

 121. 166

  Jeg vil endre formbredden slik at den kan settes i sidefeltet, men programmeringsevnene mine er litt lave. Ville være villig til å betale for mod. Kan du hjelpe meg? Takk.

 122. 167
 123. 168

  Fantastisk kontaktskjema mod. Bare installert den nå og fungerer perfekt. Takk en mil !!!

  1 spørsmål skjønt.
  Er det en måte å ha "send til" e-postadressene som bcc?
  slik at hvis jeg spesifiserer mer enn 1 adresse, vil hver person som mottar e-posten ikke se de andre adressene den også ble sendt til?

  Takk.

 124. 169
 125. 170

  Douglas Karr har vært så snill å gi en modifisert versjon av WP-ContactForm-plugin-programmet som jeg har brukt til å administrere kontaktskjemaet mitt. Det er en enkel endring å implementere, og hvis du får spam via WP-ContactForm, vil dette spare deg for mye hodepine. Det er et mye enklere konsept enn et CAPTCHA-bilde - det verifiserer menneskeheten gjennom et enkelt utfordringsspørsmål. Som standard er dette “2 + 2 =” (4). Enkelt nok for alle å svare på - bortsett fra roboter! Anbefalt.

 126. 171

  Mens du jobbet på et WordPress-nettsted, ble pluginet gitt som en del av en mal.

  Men jeg har et annet nettsted som ikke er et WP-nettsted. Det er klassesiden min på videregående skole. Nylig fant SPAMMERS det, og jeg får samme utfylling 2-3 ganger i timen. Det gjør meg gal. Jeg tenkte at jeg ville legge noe enkelt på nettstedet (for eksempel 2 + 2), men kunne ikke finne ut hvordan jeg skulle gjøre det etter mye nettsøk. Så snublet jeg over din mens jeg jobbet på et nytt nettsted på WP.

  Jeg vet ikke mye om skjemaer, men fikk det på en eller annen måte opp for mange år siden. Jeg har kanskje startet med Matt eller et annet nettsted.

  Skjemaet er kl http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
  Er det en relativt enkel måte for meg å innlemme 2 + 2-koden din?

 127. 172

  Hei, hvis jeg vil sette opp dette skjemaet i wordpressen min - jeg bruker den nyeste versjonen av det - det forteller meg at jeg ikke har nok rettigheter til å gjøre det. Hvordan er dette mulig? Det gir meg ingen innstillingsside for det. Bare tom side og i tabellen disse ordene selvfølgelig på mitt språk. Jeg er skuffet over det. Er det hjelp?

 128. 173
 129. 174
 130. 175
 131. 176

  Siden det gamle ikke lenger er oppe, brukte du en Captcha før slik du er for øyeblikket? Jeg har ikke hatt spam problemer med kontakt 7-skjemaer mens jeg brukte en Captcha.

  Jeg så nettopp kommentaren din og ser nå at dette innlegget er nesten ett år gammelt (vel ikke år, men gjetter.) 🙂

 132. 177

  Hei Richard! Jeg er veldig anti-Captcha, så svaret er nei, det var jeg ikke. Jeg vil gjerne ha muligheten til et utfordringsspørsmål om dette.

 133. 178

  Jeg er ganske sikker på at hvis du hadde brukt kontaktskjemaet 7 captcha, ville det sannsynligvis ha vært like effektivt som dette med Captcha. Jeg foretrekker andre metoder når det er mulig, ettersom jeg også hater captchas.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.