WordPress utvikler seg til et CMS-kraftverk

wordpress

WordPress utvikler seg virkelig forbi en bloggsøknad og går inn i noen utrolige funksjoner som blåser bort det typiske CMS. Jeg er veldig overrasket over hvor raskt WordPress-oppgraderingene kommer, så vel som de geniale funksjonene som blir lagt til.

Nå hvis de bare kunne følge med på etterspørselen

Dette er skjermen jeg satt igjen da jeg prøvde å laste ned WordPress 2.6 i morges. Det er greit, skjønt ... jeg venter.
goshdarnit

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hei Douglas !, jeg liker virkelig bloggen din; Selv om jeg ikke er akkurat på samme forretningsområde, liker jeg å lese gjennom erfaringene til noen som er, og jeg liker det meste av informasjonen. Ok, nå nok for komplimentene :), i dag klikket jeg på RSS-overskriften til dette innlegget for å komme hit og fikk en feil, og det er ikke første gang det skjer. Koblingen i RSS sendes til feedburner og deretter til "wordpress-26-er-her", mens den riktige lenken er "wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse". Jeg vet ikke om det er noe fra konfigurasjonen du kanskje kan endre.

    hilsen,
    Tatus.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.