Slik oppdaterer du et sidebjelke for WordPress-begivenheter fra iCal ved hjelp av Google Kalender (og annen Google Fun!)

Denne uken registrerte jeg meg for min personlige side Google Apps. Jeg har fått et fjell med søppelpost siden e-postadressen min ikke har endret seg på mange år verten min (selv om jeg elsker dem) vil belaste $ 1.99 per e-postadresse for spambeskyttelse, noe som Gmail gjør gratis. I tillegg jobber du med Gmail med algoritmer bygget av millioner av andre brukere, så det er ganske nøyaktig!

Google Talk-merke

Det har vært flere fordeler med å flytte til Google Apps som jeg ikke skjønte! Den første er muligheten til å integrere Googles direktemeldingsapplikasjon, kalt Talk, direkte i sidefeltet mitt via en Google Talk-merke.

Google-varsleren

Det har jeg nå også Google-varsleren, som varsler meg når jeg har e-post og fra og med i dag integreres med Google Apps og varsler meg også når jeg har kalenderhendelser. Det er en flott liten applikasjon.

Google Calendar iCal-synkronisering

Kanskje den største nyheten denne uken var da min venn, Bill, skrev om Google Kalenders støtte til CalDav og muligheten til å synkronisere iCal og Google Kalender. Det er ganske enkelt:

 1. Åpne iCal-innstillinger
 2. Legg til en konto
 3. Skriv inn din e-postadresse og passord fra Google
 4. Skriv inn kalenderadressen din:
  https://www.google.com/calendar/dav/youremail@
  dittdomene.com/bruker

ical google

Jeg ønsket ikke å dele min primære kalender på WordPress-sidefeltet mitt, så jeg la til en annen kalender i Google-kalenderen min, og så la den også til iCal. Det er anvisninger for synkronisering av sekundære kalendere med iCal. Det er rett og slett en annen URL.

Google Kalender WordPress-integrasjon

Det siste trinnet er å installere WordPress-plugin for Google Kalender for å legge til en widget i sidefeltet som analyserer og viser hendelsene fra kalenderen din. Det er noen nyanser med dette pluginet, men det bør tas hensyn til:

 1. Registrer deg for en Google -data API Nøkkel, du trenger det for å gå inn i plugin-innstillingene.
 2. Når du skriver inn XML-adressen for Kalender-feeden din, må du sørge for at du bytter ut den siste noden i url med 'full' slik at adressen ser slik ut:
  http://www.google.com/calendar/feeds/youremail@
  domenet ditt% 40group.calendar.google.com / public / full
 3. Modulen viser måned og dato ganske stygg. Dette skyldes formatering i JavaScript, og den kan enkelt endres. I functions.js på linje 478 finner du formateringen av datoen. Hvis du vil at datoen skal vises i et annet format, kan du endre utgangsstrengen. Eksempel:
  dateString = displayTime.toString ('dddd, MMMM dd, åååå');
 4. Widget-tittelen vises ikke i samsvar med WordPress API og standard widgetfunksjonalitet. Noen var hyggelige nok til å legge ut korreksjonen for dette i Google Code, men den er ikke utgitt ennå. Her er anvisninger på hvilken kode du skal erstatt for å rette opp widgettittelproblemene.

Med dette fullt integrerte kan jeg nå bruke Google Notifier eller iCal og legge til en hendelse som vises på sidefeltet mitt! Hvor lang tid det tar, avhenger av synkroniseringsinnstillingene dine mellom iCal og Google.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det var bra. Prøvde mange arrangementskalendere, fant ingen passende. Google wpng-plugin var ideell bortsett fra punktene ovenfor. Og jeg har null kunnskap om skripting. Så…
  Min inderlige takknemlighet.
  Anand.

 3. 3

  …tilføyer min takk til plakatene ovenfor….

  De raske og effektive visuelle eksemplene dine var utrolig nyttige for en webansvarlig som byttet fra html til wordpress.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.