WordPress: Etter første innlegg bare på hjemmesiden

wordpress logo stablet rgb

Du vil merke deg etter den første siden etter det første innlegget på hjemmesiden min at jeg har lagt til en Blaugh-tegneserie. Jeg hadde en pokker av gangen med å finne ut hvordan jeg bare kunne vise tegneserien på ett sted på siden uten å skyve den inn i sidefeltet der den ikke hørte hjemme. Så ... jeg gravde litt og fant et par temaer som bruker litt kode for å gjøre nettopp dette. Koden kan brukes til å markere eller indikere det siste innlegget ditt ... eller bare legge til noe innhold i WordPress-sløyfen.

Slik kan du gjøre det:


Innholdet ditt du vil ha her!

For tegneserien Blaugh:Der går du! Bare vær sikker på at du legger innholdet i løkken. Jeg setter den rett før denne linjen, så jeg kan holde rede på den:


		

14 Kommentarer

 1. 1

  Douglas,

  Jeg ville bare si deg en rask takk for dette tipset. Jeg hadde skrevet en artikkel med en litt annen metode som var mindre effektiv enn din, og en av mine lesere pekte på artikkelen din for meg.

  Jeg har siden endret min artikkel og gitt kreditt der kreditt forfaller.

  Takk igjen,

  John

 2. 3

  Du sparte meg for mye tid, jeg skulle akkurat til å begynne å sløyfe da jeg så dette innlegget, jeg er veldig takknemlig. takk for at du deler det.

 3. 4

  Kan jeg implementere denne koden i sidefeltet slik at annonsene kun vises i sidefeltet på hjemmesiden?
  Hvis ikke, kan du opplyse meg om hvordan jeg kan gjøre dette?
  Takk skal du ha!
  Tyler

 4. 5

  For å få denne koden til å fungere over i sidefeltet, eller hvor som helst utenfor while-løkken, fjerner du bare alt om $post og $page fra koden, slik at du bare har dette;

  ting går her

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Tusen takk for dette tipset Douglas. Er det en måte å legge til annonser på bestemte sider i stedet for på hjemmesiden? Hver side har en side-ID, og ​​vi kan identifisere den lastede siden basert på det.. jeg ser etter spesifikke tips.

  Takk på forhånd
  Vaibhav

 8. 10

  Virkelig nyttig kode, og jeg har brukt den en stund. Er det en måte å inkludere en "annet"-erklæring slik at du kan ha annonser som kjører på hjemmesiden, og deretter andre som kjører på annenhver side?

  Jeg har lett i evigheter og finner det ikke!

  Håper noen kan hjelpe.

  Takk på forhånd.

  James

 9. 12

  Hei Douglas...

  Jeg jobber med en plugin på hjemmesiden min ... Men dokumentet med kodingsretningslinjer har begrensningen at ikke rør kjernetemakoden ... så jeg bruker add_filter-funksjonen ...

  if(is_home()) add_filter('the_content','minfunksjon');

  Men det fungerer ikke som det skal.... dette filteret viser meg plugging-innholdet i hvert innlegg på hjemmesiden min... hva kan jeg gjøre? finnes det en annen krok bare for innholdet på hjemmesiden?

  Takk…

 10. 13

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.