WordPress: Hvordan lage en Tag Cloud-side

En av de nye funksjonene i temaet mitt er en tag cloud-side. jeg liker tag skyer, men ikke for det faktiske formålet med dem. Taggskyen jeg viser er virkelig en måte for meg å identifisere om jeg holder på med emnet eller om bloggens melding endres over tid.

Ny blogger-medarbeider Al Pasternak, spurte hvordan du bygger en taggside ved hjelp av Ultimate Tag Warrior Plugin.

Slik gjør du det: Etter at du har installert pluginet og endret alternativene dine, setter du bare inn følgende kode i sidemalen der innholdet ditt vises. Du vil ikke si det i stedet for innholdet ditt... like ved siden av den.

Legg til en side som heter “Tagger” og la innholdet være tomt. Voila! Nå vil siden din vise skyen din!

12 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Som et vennlig forslag anbefaler jeg at boksen "Abonner på kommentarer via e-post" som standard ikke er valgt.

  Mange kommenterer ganske raskt og legger ikke engang merke til det lille alternativet. Når de begynner å bli "spammet" med e-post og ikke forstår hvorfor, kan det bli ganske irriterende.

  Bare mine to øre! 🙂

 3. 3

  Takk, Tony!

  Jeg får blandede signaler på merket for abonner ... et par personer sendte meg en e-post og fortalte meg at de skulle ønske det var forhåndsvalgt, slik at de ikke skulle glemme å abonnere. Jeg tar heller feil på siden av forhåndsvalg. Hvis noen svarer på kommentaren din, vil du selvfølgelig bli varslet. Og det er ganske enkelt å velge bort.

  hilsen,
  Doug

 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  "Flott" sky!

  Du kan bruke mer enn én farge med skjønn.

  En måte å bruke farger i skytaggen din:
  – velg en hovedfarge, tilordne den til den største fonten;
  – "blend" denne fargen for mindre fonter.
  Et «fargelegging» eksempel på

  Tag cloud

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Jeg tror ikke denne løsningen ville fungere siden den bare trekker fra taggene som er lagt til i denne bloggen alene. Det kan imidlertid være mulig å trekke og samle tagger ved å bruke Technoratis API hvis hver av bloggene er på Technorati.

   Høres ut som et morsomt lite programmeringsprosjekt!

 9. 10

  Hei Mr. Doug
  Jeg bruker Jerome's Keywords Plugin for å lage tag-cloud. Jeg anbefalte å bruke Jerome's Keywords Plugin i stedet for Ultimate Tag Warrior.
  Jeg synes Ultimate Tag Warrior er for komplisert å bruke. takk uansett.

 10. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.