WordPress: Hvordan lage en Tag Cloud-side

En av de nye funksjonene i temaet mitt er en tag cloud-side. jeg liker tag skyer, men ikke for det faktiske formålet med dem. Merkeskyen jeg viser, er virkelig en måte for meg å identifisere om jeg holder på med emnet eller om bloggens melding endres over tid.

Ny blogger-medarbeider Al Pasternak, spurte hvordan du bygger en taggside ved hjelp av Ultimate Tag Warrior Plugin.

Slik gjør du det: Etter at du har installert pluginet og endret alternativene dine, setter du bare inn følgende kode i sidemalen der innholdet ditt vises. Du vil ikke si det i stedet for innholdet ditt... like ved siden av den.

Legg til en side som heter “Tagger” og la innholdet være tomt. Voila! Nå vil siden din vise skyen din!

12 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Som et vennlig forslag anbefaler jeg at du ikke merker av i boksen “Abonner på kommentarer via e-post”.

  Mange kommenterer ganske raskt og legger ikke en gang merke til det lille alternativet. Når de begynner å bli "spammet" med e-post og ikke forstår hvorfor, kan det bli ganske irriterende.

  Bare mine to øre! 🙂

 3. 3

  Takk, Tony!

  Jeg får blandede signaler på abonnementet ... et par folk sendte meg en e-post og fortalte meg at de ønsket at det var valgt på forhånd, slik at de ikke skulle glemme å abonnere. Jeg vil heller feile på siden av forhåndsvalget. Hvis noen svarer på din kommentar, vil du selvfølgelig ønske å få beskjed. Og det er ganske enkelt å velge bort.

  hilsen,
  Doug

 4. 4
 5. 5

  Jeg må utstede Dougs resonnement her.

  Når du skriver en kommentar, blir en med / starter en diskusjon. Dermed synes jeg det er naturlig at man ønsker å bli varslet.

 6. 6
 7. 7

  “Flott” sky!

  Du kan bruke mer enn en farge med skjønn.

  En måte å bruke farger i skyetiketten din:
  - velg en hovedfarge, tildel den til den største fonten;
  - "bland" denne fargen for mindre skrifttyper.
  Et "fargeleggingseksempel" på

  Tag cloud

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Jeg tror ikke denne løsningen vil fungere siden den bare trekker fra kodene som er lagt til i denne bloggen alene. Det kan imidlertid være mulig å hente og samle koder ved hjelp av Technoratis API hvis hver av bloggene er på Technorati.

   Høres ut som et morsomt lite programmeringsprosjekt!

 9. 10

  Hei Mr. Doug
  Jeg bruker Jerome's Keywords Plugin for å lage tag-cloud. Jeg anbefalte å bruke Jerome's Keywords Plugin i stedet for Ultimate Tag Warrior.
  Jeg synes Ultimate Tag Warrior er for komplisert til å bruke. takk uansett.

 10. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.