WordPress og MySQL: Hva er antall ord?

Depositphotos 16207113 s

Det har vært noen snakk på blogger om den gjennomsnittlige størrelsen på et WordPress-innlegg. Noe lys har blitt kastet over at søkemotorer bare vil veie effekten av den første x antall tegn, der x for tiden er ukjent. Som et resultat er alt etter det bare bortkastet ord.

ordleder

Bilde fra Wordle!

Jeg er ganske latterlig med blogginnleggene mine, så jeg skal gjøre noen ekstra analyser og se om populariteten til innlegget fra søkeresultatene har noen sammenheng med ordtelling. Jeg blir ikke så vitenskapelig, men jeg vil se nærmere på det.

Hvordan kan jeg søke på WordPress for antall ord?

MySQL har ikke en innebygd ordtellingfunksjon for MySQL, men som med alle andre ubesvarte spørsmål, har noen smartmenn på blogg-sfære allerede svart på hvordan du bruker MySQL for å få ordtelling.

Her er forfatterens ordtallspørring endret for en WordPress-database:

VELG ʻID`, `post_date`,` post_type`,
SUM (LENGTH (`post_content`) - LENGTH (REPLACE (` post_content`, '', '')) + 1) AS 'Wordcount'
FRA `wp_posts`
GRUPPER PÅ 'ID'
HAR `post_type` = 'post' OG 'post_status` =' publish '
BESTIL EFTER `post_date` DESC
LIMIT 0, 100

Jeg abonnerer for øyeblikket ikke på den 'perfekte innleggsstørrelsen' siden det som virkelig gir vekt med en søkemotor er ikke bare ordtellingen, men antall lenker til innholdet. Hvis du har et innlegg på 2,000 ord som tiltrekker seg mye lenkeoppmerksomhet, da riktig størrelse på innlegget ditt var 2,000 ord.

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Jeg skriver til jeg har fått med meg poenget mitt. Jeg synes det er dumt at folk som kjøper innhold er så innpakket med ordtelling.

  • 4

   Casey - Jeg er helt enig med deg. Jeg tror det er muligheter for å bruke bilder og punktpunkter for å tiltrekke folk til å lese gjennom innholdet, men jeg skriver til jeg tror poenget er gjort … og jeg prøver å gjøre verken mer eller mindre.

  • 5

   Casey - Jeg er helt enig med deg. Jeg tror det er muligheter for å bruke bilder og punktpunkter for å tiltrekke folk til å lese gjennom innholdet, men jeg skriver til jeg tror poenget er gjort … og jeg prøver å gjøre verken mer eller mindre.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.