WordPress Vennligst filtrer innkommende koblinger

Forleden kommenterte jeg Robert Scobles innlegg, The anti-community list. Det var et flott innlegg om metoder som verktøy som Friendfeed bruker for å prøve å fremme følg mellom medlemmer. Utenfor lister som samsvarer med de nåværende forholdene dine (f.eks. E-postkontaktene dine), tror jeg disse verktøyene slør den utrolige kraften til sosiale nettverk.

Nok av det, skjønt. I går la jeg merke til det Robert Scoble dukket opp i mine innkommende lenker:

Inngående_Links.png

Bortsett fra at det egentlig ikke var det Sier Robert Scoble... det var kommentaren min til Roberts innlegg som nå ble registrert som en lenke tilbake til nettstedet mitt. Bare ... det er egentlig ikke en sann innkommende lenke siden den har det nofollow assosiert.

WordPress må filtrere innkommende koblinger for å tillate brukere å se vektede tilbakekoblinger kontra nofollow-koblinger. Det vil gi en enkel måte å holde disse unødvendige koblingene utenfor dashbordet mitt.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.