WordPress: Legg ut WordPress utgivelser automatisk

Ganske mange av bloggene jeg leser, legger ut når en WordPress-oppgradering blir utgitt. Det er faktisk litt irriterende, men jeg liker det faktum at så mange mennesker er bekymret og vil fortelle ordet raskt. Hvis du er en av de bloggerne som liker å støtte det, ikke gidder å skrive et innlegg - la WordPress legge det automatisk ut på bloggen din ved hjelp av innlegget via e-post!

Slik gjør du det:

  1. Sett opp en veldig, veldig vanskelig e-postadresse for kontoen din som ingen vil tro å gjette.
  2. Sett opp Post via e-post i WordPress med den e-postadressen og din andre POP-informasjon:

    Legg ut via e-post

  3. Registrer deg nå for utgivelsesvarsel med den e-postadressen på WordPress:

    WordPress-varsling

Voila! Nå sender WordPress en varsling om utgivelse direkte til et innlegg på nettstedet ditt!

OPPDATERING: Det kan være lurt å legge til litt kode for å erstatte eventuelle referanser til e-postadressen din eller abonnementskoblingene. Jeg har faktisk ikke mottatt en av disse e-postmeldingene ennå ... men jeg skal finne ut hvordan jeg gjør det når jeg har mottatt min første.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.