WordPress: Relatert innlegg tweaking

wordpress

Hvis du bruker WordPress, bør en av dine nødvendige plugins være relaterte innlegg plugg inn. Når det er sagt, la jeg merke til at mengden søkeord som ble lagt ut med Daily Reads, virkelig skjevt resultatene fra Related Post.

I tillegg var jeg veldig overrasket over at Plugin-programmet Relaterte innlegg bare ga en liste over relaterte innlegg før innlegget du leser! Hva om du ombestemte deg (som jeg ofte gjør!) ... burde du ikke også gi innlegg som ble utgitt etter originalen, men likevel relatert?

Som et resultat gjorde jeg noen mindre justeringer av pluginet. For det første, for å referere til innlegg både før og etter det nåværende innlegget, endret jeg linje 91 fra:

. "AND post_date> = '$ now'" til (OPPDATERT: 11/15/2011):. "AND post_date! = '$ Now'". "OG postdato <= CURDATE ()"

For det andre blir Daily Reads på bloggen min lagt ut automatisk av Del.icio.us under en bestemt forfatter (slik at jeg aldri vil endre passordet og bryte den automatiske innleggingen). For å gjøre dette la jeg bare til en annen spørringsparameter for å utelate forfatteren fra innleggene som ble søkt ved å sette inn følgende linje etter forrige:

. "OG postforfatter! = 4"

Jeg fant forfatternummeret ganske enkelt ved å slå det opp i brukerne mine. Jeg vil helst ikke gjøre ting komplisert ved å bli med i et annet bord - det kan redusere hastigheten som resultatene vises på og redusere belastningstiden. Det vil føre til at folk blir frustrerte og reiser.

Fordelene ved å vise relaterte innlegg

Relaterte innlegg er et fantastisk verktøy for enhver blogg. Beslektede innlegg styrker søkemotorresultatene ved å forstørre nøkkelordene gjennom lenker, et viktig element i søkemotoralgoritmer.

Beslektede innlegg er ikke bare en SEM verktøy, skjønt. Beslektede innlegg er et oppbevaringsverktøy som holder brukerne på nettstedet ditt. De finner kanskje ikke det de lette etter der de landet - men hvis du gir dem flere referanser, kan de holde seg!

20 Kommentarer

 1. 1

  Kult triks. Jeg hadde ikke fått med meg Relaterte innlegg plukket bare tidligere blogginnlegg ... Jeg må redigere programtillegget. Takk for heads up og instruksjoner 🙂
  …og et godt nytt år!

 2. 2
 3. 3

  wow .. dette er et pent triks. Selv om jeg ikke har plugin-modul for wasabi-relaterte innlegg, har jeg plugin-modul for Simple Tags for relaterte innlegg, og jeg antar at det må bruke samme postdato <-tilstand. Takk for tipset, la meg sjekke plugin-koden min og se om jeg kan tilpasse den for å gi bedre resultater.

 4. 4

  Chandoo, Simple Tags bruker ikke en postdato-tilstand - jeg tror det skaper de relaterte innleggene live, med hver sidevisning (med mindre du har bufferen aktivert). Det er ikke det mest effektive for serveren, men det betyr at den vil få de beste kampene, enten de ble lagt ut før eller etter at innlegget ble sett på.

  Doug - beklager at jeg gikk av emnet litt ...

 5. 6

  Flott innlegg! Men jeg vil velge noen få nitter.

  Din begrunnelse for “(ikke) bli med på et annet bord" fordi:

  "det kan redusere hastigheten som resultatene vises på og redusere belastningstiden"

  er offbase og et eksempel på for tidlig optimalisering som hemmer vedlikeholdsevne, og det er synd å se folk med et betydelig publikum anbefale slike ting fordi det sprer feilinformasjon.

  SQL-forbindelsen du snakker om, forutsatt at du har rimelige indekser på plass, øker responstiden din med det meste mikro. Du må ha tonnevis av trafikk før noen vil merke enda et halvt sekund forskjell. Nå ja, hvis du tvinger deg selv, kan du skrive så veldig braindead SQL-kode som vil fungere forferdelig, men en ekstra sammenføyning på tastede data er ikke et eksempel på det.

  I stedet for å ta til orde for å hacke noen publiserte plugin-moduler, vil jeg veldig gjerne se at du taler for å forbedre det og deretter jobbe for å få forbedringen din inkludert i selve pluginet. Som det er, kan du få noen amatørkodere til å bruke endringene og deretter oppgradere til den nye versjonen av plugin-programmet, og de mister endringene, men kan ikke finne ut hva som gikk galt. Endringen din er godartet, bare et tap av funksjonalitet, men noen hacks kan føre til at et nettsted går i stykker hvis en fremtidig revisjon av kjerneprogrammet brukes over toppen av den hackede.

  JMTCW. Fortsett det gode arbeidet ellers. 🙂

  • 7

   Hei Mike!

   Takk for at du svarte - skjønt er jeg ikke sikker på at jeg er enig. Jeg optimaliserte ikke for tidlig ... faktisk fant jeg den beste måten å få all funksjonaliteten jeg trengte uten behov for å gjøre flere endringer. I boken min burde det være hvert utviklermål.

   Jeg sa også at det kunne påvirke ytelsen. Jeg gadd ikke teste eller prøve fordi det ikke var nødvendig med tanke på hvordan jeg optimaliserte plugin-programmet. Nok en gang - jeg fikk 100% av funksjonaliteten jeg trengte uten å bli med eller legge til indekser, etc. Det er den riktige løsningen i boka mi.

   Jeg er enig med deg i de andre notatene dine. Jeg er veldig glad i å publisere plugins på nytt, føler at jeg får eksponering fra andres arbeid. Jeg refererte til forfatterens blogg om dette - så kanskje han vil ta disse i betraktning som funksjoner for fremtidig utgivelse.

   PS: Fikset redigeringen! 🙂

   • 8

    @Douglas: Jeg er ikke sikker på at jeg er enig. Jeg optimaliserte ikke for tidlig? Nok en gang - jeg fikk 100% av funksjonaliteten jeg trengte uten å delta eller legge til indekser, etc.

    Jeg antar at det er forskjellen mellom noen som ser på programmering fra en profesjonell profesjon og et håndverk mot noen som er en praktiserende som bare prøver å få gjort noe (og jeg mener ikke det perjorativt; på noen adresselister spiller jeg brevrolle mot førstnevnte. 🙂

    Det ligner på hvordan en regnskapsfører eller advokat forteller en bedriftseier “Jeg ville ikke gjort det”Og bedriftseieren, ikke glir inn i alle forgreninger som fagpersonene er klar over å være * potensielle *, ignorerer deres råd fordi det virker for mye krefter, og pløyer fremover. Gud vet at jeg har vært den bedriftens eier tidligere og har brøytet fremover mot alle råd, men mye til ladningen min senere. 🙂

    @Douglas: Jeg er lei av å publisere plugins på nytt, ...

    Nei, det var ikke akkurat det jeg sa. Det jeg sa er at siden det er åpen kildekode, kan du bidra med endringene dine til den opprinnelige forfatteren, og de vil akseptere dem, og du kan gjøre det proaktivt ved å kontakte og tilby. Jeg jobber for tiden som markedsføringskonsulent og nettstedsimplementør for nisjeutgivere og bruk Drupal for webteknologi, og Drupal-samfunnet kontakter alltid pluginforfattere (Drupal kaller dem "moduler") og tilbyr å forbedre andres moduler.

    Bare en tanke.

    PS Takk for redigeringsfiksingen.

    • 9

     Gode ​​poeng, Mike!

     Jeg kan tukle med pluginet for å legge til det alternativet "Bare vis innlegg før innlegget vises". Jeg tror det andre alternativet er litt mer proprietært for bloggen min, men jeg skal sjekke og se at det kan være av interesse for forfatteren.

 6. 11
 7. 13

  Doug - Jeg mangler kanskje noe her. Det synes som

  AND post_date <= '$now'

  forhindrer ikke at innlegg laget etter det aktuelle innlegget blir inkludert, så mye som det forhindrer at innlegg som du kanskje har satt til å inkluderes publisert i fremtiden.

  Håper det gir mening og takk for den flotte bloggen.

 8. 15

  @Mike: Vel, jeg antar at det er forskjellen mellom noen som ser på programmering fra profesjonens profesjon og et håndverk mot noen som er en praktiserende som bare prøver å få gjort noe

  Interessant skille. Selv om det ville være fint å ha alt i gang, kan det i mange tilfeller virke upraktisk. Jeg prøver å finne en balanse i programmeringen min mellom hvordan jeg vil at noe skal kjøres og hvor mye $ eller tid det vil ta å få det dit.

  Jeg streber etter å gjøre det minste som er mulig for å oppnå formålet jeg prøver å oppnå. Å bruke mer tid ville ikke være kostnadseffektivt.

  Kort fortalt, med mindre dette tapet av effektivitet var merkbart i bloggen min, ville jeg ikke brukt den ekstra tiden, hvis det merkes enn jeg ville bestemt meg for om den ekstra tiden ville være verdt resultatet. Perfeksjon er ikke alltid den beste løsningen.

  • 16

   @Dwayne: Jeg prøver å gjøre det minste som trengs for å oppnå formålet jeg prøver å oppnå. Å bruke mer tid ville ikke være kostnadseffektivt.

   Selvfølgelig hvis du alltid gjør minimum betyr at du ikke lærer bedre teknikker som får deg til å gjenta minimumet mange ganger i fremtiden i stedet for å la deg unngå det, så har du gjort en falsk prestasjon. Ja, mange oppgaver trenger ikke ekstra innsats, men jeg har sett at mange tar snarveier som dette tidligere, og de var noen av de minst produktive og / eller minst verdiskapende menneskene jeg kjente (noen av dem var dessverre mine ansatte , derfor hvorfor jeg virkelig la merke til deres mangel på produktivitet.)

   @Dwayne: Kort sagt, med mindre dette tapet av effektivitet var merkbart i bloggen min, ville jeg ikke bruke den ekstra tiden, hvis det merkes enn jeg ville bestemt meg for om den ekstra tiden ville være verdt resultatet. Perfeksjon er ikke alltid den beste løsningen.

   Jeg tror du savnet poengene mine. Først sa jeg at Doug optimaliserte for umerkelige effektiviteter, ikke meg, men enda viktigere hvis du skal implementere et hack som kan forårsake fremtidige vedlikeholdsproblemer for godhets skyld, ikke publiser det for andres bruk uten i det minste å fortelle dem om slags vedlikeholdsproblemer det kan forårsake for dem senere.

   Ironien til kommentaren din er at å ta en rask og enkel rute ofte ender med å koste deg mye mer tid i fremtiden når du installerer en sikkerhetsoppdatering for WordPress, mister hacket funksjonalitet og vil ha den tilbake. Nå har du en høystak med manglende nål, og du må nå finne ut hvor nålen var.

   Bruke ekstra tid på ytelse? Bah, vanligvis ikke nødvendig. Bruke ekstra tid på vedlikeholdsevne? Ja, det lønner seg ofte på sikt.

   Innpakning, ja det er menneskelig natur å avvise advarsler for ting som aldri har forårsaket seg selv smerte. Føler smertene en gang, så vil du være mye mer sannsynlig å følge advarslene fra andre som allerede har følt den smerten.

 9. 17

  En ting jeg burde si; Jeg tror Dougs hack ville være et godt tillegg til WordPress, i det minste som et brukeralternativ. Det virker ganske dumt å begrense relaterte innlegg til bare de som kom før.

  OGSÅ vil jeg be Doug om å legge ut innlegg om hvordan hans daglige innlegg blir lagt ut fra del.icio.us; det ville være et interessant tema.

  • 18
   • 19

    Heh. Bra en! Jeg antar at jeg burde ha googlet for det først.

    BTW, jeg sendte deg en personlig e-post om at jeg var i Indy 16.-19. Februar for omtrent en uke siden, men har ikke hørt noe om det. Fikk du? (slett gjerne denne delen av kommentaren min.)

 10. 20

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.