WordPress: Legg til forfatterinformasjon i sidefeltet

wordpress

OPPDATERING: Jeg har utviklet en sidepanel-widget for å vise forfatterinformasjonen din.

Dagens innlegg av Jon Arnold var fantastisk om tips for utforming av et nettsted, men jeg la merke til at den første kommentaren tilskrev innlegget til meg. Det er et tydelig tegn jeg trenger for å gjøre forfatterinformasjonen mer fremtredende.

Jeg har ikke opprettet en widget for dette (og jeg er overrasket over at ingen andre har det!), Men jeg var i stand til å redigere sidefeltet mitt i WordPress-bloggtemaet mitt og legge til følgende kode:

om forfatteren 

På en enkelt innleggsside legges det til en ekstra sidefeltdel som har et bilde av forfatteren (ved hjelp av en gravatar), deres fulle navn, deres hjemmeside og deres bioinformasjon som beskrevet i brukerprofilen. Jeg la til et par klasser for å håndtere at gravataren fløt til venstre og høyden på seksjonen hadde en minimumshøyde i tilfelle en forfatter ikke hadde noen informasjon.

få_forfatter_meta('e-post') henter e-postadressen til forfatteren og sender den til get_avatar-funksjonen. De get_avatar funksjon oversetter e-postmeldingen til en identifikator som sendes til gravatar-serveren for å legge ut riktig bilde. Dette er viktig siden du vil unngå å gjøre en e-postadresse tilgjengelig i kilden til siden ... spammere elsker å høste e-post.

De andre dataene hentes bare ved hjelp av the_author_meta informasjon.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg la merke til at RSS-leseren min fortsatt viser deg som forfatter for hvert innlegg. Er det noen sjanse for å justere det slik at det viser forfatterens navn i stedet?

  • 3

   Takk for at du påpekte det, Ade! Det var en Feedburner-innstilling for å gjøre feeden kompatibel med iTunes (som jeg ikke trenger!). Interessant nok kan det kreve litt utvikling å legge til forfatteren i feeden!

 3. 4
 4. 5

  Har du tenkt å være vert for det på wordpress.org slik at vi kan motta oppdateringer?

  og som et annet spørsmål: hvis jeg vil vise f.eks. AIM bare når det er fylt ut, kan jeg bruke de samme kodene for å gjøre det eller vil det gjengi slik: "AIM: " Jeg vil at det ikke skal vise noe hvis utgangen er tom...

  Jeg vil sannsynligvis endre plugin-en din for siden min for å vise bio og litt ekstra informasjon: kontakt som icq, aim, xfire og så videre.

 5. 6

  Douglas,
  For en fantastisk idé at widgeten din legger til en sidefeltgravatar. (Jeg må innrømme at jeg ikke engang kjente begrepet gravatar, før jeg fulgte linken din for å finne ut av det – takk). Jeg kommer definitivt til å installere widgeten din på en side av meg.

  BTW, mye flott informasjon på siden din, jeg er veldig glad for at jeg fant den.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.