WordPress: Legg til en topp meldingslinje

topbar skjermbilde

Med det nye nettstedet hadde jeg vært på utkikk etter en topplinje for WordPress en god stund. Vårt siste temadesign hadde faktisk en hel seksjon som kunne trekkes ned som annonserte e-post abonnement. Dette økte antall abonnenter så betydelig at jeg integrerte abonnementsfeltet direkte i toppteksten til temaet.

Nå ville jeg bare en øverste stolpe for å holde leserne oppdatert om viktige meldinger vi ønsket å minne dem om ... inkludert nyheter og hendelser. Jeg skulle skrive dette direkte inn i temaet vårt, men fant ut WP-Topbar, et pent skrevet topplinjeplugin for WordPress. Det var noen andre der ute som har andre funksjoner ... som roterende meldinger eller planlegging av meldinger, men enkelheten til dette pluginet vant dem.

topbar skjermbilde

Jeg satte pris på at den øverste linjen ikke var hardkodet øverst på sideinnholdet; i stedet er den dynamisk generert og vises med innstillinger som inkluderer en forsinkelse og hastighet for å vise den ... en veldig fin touch! Du kan kontrollere fargene (og til og med bakgrunnsbildet) på linjen, meldingen, legge til en lenke og til og med bruke din egen CSS på den. Administrasjonen har også en forhåndsvisning, slik at du kan forhåndsvise alle endringene dine før du setter den i live.

topbar egenskaper

Merk at det er noen toppbar-plugins ute på markedet som tar penger… men jeg tror denne er verdt mer!

UPDATE: Jeg gjorde noen oppdateringer til pluginet. Den lastes nå fra wp_footer i stedet for wp_head (det er WordPress API samtale) og jeg oppdaterte div for å ha en ID og styling for å fikse baren i stedet for å ha den relativ. På denne måten holder linjen seg mens du blar nedover på siden.

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Hvorfor fungerer ikke dette for meg? Jeg prøvde denne plugin-en for ca. 6 måneder siden, og jeg kunne ikke finne ut hvordan. Den er installert perfekt og jeg administrerte innstillingene riktig tror jeg, men den vises ikke på hjemmesiden eller på side-IDen jeg satte den opp på. Nå tok det meg mer enn en time å få det til å fungere. Jeg er lei. Noen som hjelper!
  Ja, jeg har også satt opp tidene riktig. (i millisekunder) og datoen også. Hva savner jeg nå?

 5. 9
 6. 10

  Takk for flott innlegg. Jeg lette akkurat etter dette. Men jeg lette etter et "hallo bar"-alternativ, og ingen så ut til å fungere for meg. Takk for dette innsiktsfulle innlegget.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.