WP All Import: Slik masseimporterer du en kategoritaksonomi til WordPress fra CSV

Slik masseimporterer du kategorier til WordPress med CSV

Firmaet mitt jobber på veldig store WordPress integrasjoner og implementeringer, måtte migrere tonnevis av data fra gamle forekomster eller et annet innholdsstyringssystem (CMS) helt. Ofte inkluderer dette import av produkter for WooCommerce, legge til steder i en egendefinert posttype, eller bygge en taksonomi med kjente innganger. Hvis du for eksempel ønsket å legge til kategorier etter land, stat eller provins ... kan du jobbe i WordPress i timevis med å legge inn data. Heldigvis er det en fantastisk WordPress-plugin som automatiserer denne prosessen ved å la deg importere en kommaseparert verdi (CSV) fil for ethvert element i WordPress.

On Martech Zone, vi har utvidet vår Akronymer siden til et punkt hvor den blir uhåndterlig. Det er en enorm liste over salgs- og markedsføringsteknologi-akronymer, deres forkortelser og deres beskrivelse. Siden laster ganske sakte fordi den er så stor og den ikke er riktig merket i HTML for organisk søk. Så jeg gjør en del utvikling på nettstedet for å bygge ut en tilpasset posttype og resulterende taksonomi slik at jeg kan forbedre hastigheten, muligheten til å filtrere listen og den generelle rangeringen.

Alfanumeriske kategorier

Til å begynne med vil jeg at alfanumeriske kategorier skal tildeles til hvert akronym, fra 0 til 9 og A til Å. Å legge til disse ville ta ganske lang tid, så jeg bygde ut en CSV-fil med kategorinavnet, sneglen og beskrivelsen:

CSV av kategorier for import til WordPress

Slik importerer du min kategori CSV

Ved å legge til WP All Import plugin, kan jeg enkelt gå gjennom veiviseren deres for å laste opp CSV-en, kartlegge feltene mine, sette opp den unike identifikatoren, male eventuelle tilleggsfelt og importere kategoriene.

 • Last opp CSV
 • Sett til Taksonomi - Kategori - WP All Import
 • Vis data - WP All Import
 • Sett mal - WP All Import
 • Gjennomgå importinnstillinger - WP All Import
 • Kjør Import - WP All Import
 • Import fullført - WP All Import

Nå kan jeg gå tilbake til den tilpassede taksonomien jeg bygde i WordPress (jeg kalte det alfabetet), og du kan se at alle kategoriene er riktig navngitt, snegler brukt og beskrivelser er fullt utfylt. Og i stedet for å bruke en time på prosessen, tok det bare noen få minutter!

Merk: Acronmy-løsningen min er fortsatt under utvikling, så du vil ikke se den hvis du klikker deg gjennom i dag. Vær imidlertid på utkikk i nær fremtid!

WP All Import: Funksjoner

Jeg er så imponert over WP All Import at jeg har lagt den til vår Beste WordPress-plugins liste. Jeg har også kjøpt en full lisens for firmaet mitt, som gir massevis flere funksjoner, inkludert:

 • Bruk hvilken som helst XML-, CSV- eller Excel-fil
 • Importer eller eksporter data fra et hvilket som helst element i WordPress eller WooCommerce, inkludert brukere
 • Støtter veldig store filer og enhver filstruktur
 • Kompatibel med tilpassede plugin- og temafelter
 • Bilder, kategorier, WooCommerce, Advanced Custom Fields, Custom Post Type UI, etc.
 • Enkelt grensesnitt og en fleksibel API
 • Kraftige planleggingsalternativer

Prøv WP All Imports Sandbox Environment WP All Import Plugin

Avsløring: Jeg er ikke tilknyttet WP All Import, men jeg bruker WordPress- og WooCommerce-tilknyttede lenker i denne artikkelen.