Hvordan du skriver den perfekte Tweet

Bortsett fra å ha noe flott å si, er det et mønster å skrive en god tweet på Twitter. (Følger du me og Martech Zone?). Gerry Moran har skrevet et flott innlegg og satt sammen en tegning for publisere den perfekte tweeten.

Gerry anbefaler tre sosiale medier mål for tweets ... forsterkning, engasjement og konvertering. Jeg kunne ikke være mer enig! Fordi det er så mye støy på Twitter, finner jeg meg selv å ha flere samtaler på Facebook og gjøre litt mer forberedelser med tweets. Det resulterer faktisk i meg tweeting mindre, men får mer oppmerksomhet når jeg gjør det. Og det fungerer - jeg fortsetter å vokse i etterfølgelsen min og tweets mine blir konsekvent delt og klikket videre.

Hvordan skrive-den-perfekte-Tweet

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.