Skriving suger ikke, det krever bare øvelse

kunstnerveien

Min beste venns kone, Wendy Russell, er TV-produsent og forfatter. Hun var vert for en vellykket serie på HGTV kalt She's Crafty. Vi har vært gode venner i nesten 20 år nå, og jeg har vært i ærefrykt for hennes kreative talent og drivkraft gjennom årene.

Personlig tenker jeg ikke på meg selv som kreativ eller forfatter. Men hver dag finner jeg meg selv på å komme med unike løsninger og tar meg tid til å skrive et blogginnlegg. Selv om jeg er publisert forfatter, tenker jeg fortsatt ikke på meg selv som forfatter. Kanskje det er feilstavinger og grammatiske feil som driver tankene mine.

Nesten hver dag ser jeg denne annonsen kjøre på Facebook, og den plager meg hver gang jeg ser den.

skrive-suger-hardt

Jeg tror ikke skriving suger, og jeg tror heller ikke skriving er vanskelig. Det jeg har lært det siste tiåret er at skriving ganske enkelt krever dedikasjon og øvelse.

Jeg er ikke motivert i for mange aktiviteter - men skriving er en av de tingene som holder meg oppe om natten. Når jeg ikke har et blogginnlegg, har jeg bokstavelig talt en vanskelig tid å fokusere på mine andre prioriteringer. Mange ganger vil jeg jobbe en hel dag med en rekke innlegg slik at jeg kan fokusere på annet arbeid de neste dagene.

kunstnerens måteWendy is en forfatter, så jeg spurte henne hvor vanskelig det var for henne å skrive noen ganger. Hun sa at det pleide å være vanskelig før hun leste boka The Artist's Way. Wendy sa at boken til Julia Cameron hadde stor innvirkning på forfatterskapet - og karrieren hennes. Så mye at Wendy år senere tok en workshop med fru Cameron og takket henne personlig.

Amazon: Med det grunnleggende prinsippet om at kreativt uttrykk er den naturlige retningen i livet, leder Julia Cameron og Mark Bryan deg gjennom et omfattende tolv-ukers program for å gjenopprette kreativiteten din fra en rekke blokker, inkludert begrensende tro, frykt, selvsabotasje, sjalusi , skyld, avhengighet og andre hemmende krefter, og erstatter dem med kunstnerisk tillit og produktivitet.

Julia Cameron mener at alle er kreative og at alle har evnen til å skrive. Etter et tiår med skriving tror jeg det samme. Å skrive er ikke vanskelig lenger. Og skriving suger ikke. Hvis du håper å bli en stor markedsfører, tror jeg at du trenger å være en god forfatter. Kanskje The Artist's Way er et program for deg (det er min tilknyttede lenke inkludert)!

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg kan bare ikke være enig med deg. Jeg har gjort så mye i livet mitt; orkestrering og komposisjon, billedkunst, poesi, ledelse og skriveprosa har vært det vanskeligste for meg å gjøre. En av hovedårsakene er når du jobber med en redaktør eller andre forfattere der ordene dine, vel, redigert, originalitet faller fra hverandre i redigering.

  Jeg har slavet over 500 ord langt lenger og med mye mer konsentrasjon enn jeg selv gjorde for å få et stykke musikk, dikt eller visuell kunst riktig. Og jeg har hatt mye mer trening som forfatter, hei, kanskje det er problemet.
  Å ha skrevet riktig har vært det vanskeligste i livet mitt.

 3. 3

  Jeg bryr meg ikke hva Rob Kennedy sa, jeg er helt enig med deg. For uten å lese bok er det ikke mulig å samle kunnskap og bli en god forfatter. Takk for ditt ideelle innlegg

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.