Yahoo! Søkemarkedsføring ... Du mistet meg!

Direct Mail er et dyrt medium. Fordi det er dyrt, kan det ikke gjøres tilfeldig. Jeg pleide å fortelle kundene mine at muligheten til å få noens oppmerksomhet med Direct Mail var direkte relatert til avstanden mellom postkassen og søppelkassen. Den eneste delen av en direct mail-kampanje som er viktigere enn målet og stykket, er evnen til å utføre kampanjen.

I dag mottok jeg et vakkert opprettet Direct Mail-stykke fra Yahoo! Søkemarkedsføring. Tilbudet var $ 75 kreditt mot noen søkeordmarkedsføring på Yahoo! søkemotor. Siden jeg nettopp lanserte en sosialt nettverk for Navy Veterans, Jeg har testet med noen søkeordkjøp.

Yahoo! Søk etter markedsføring med direkte e-postkampanje

Det fine utskriften er selvfølgelig at du må sette et ikke-refunderbart depositum på $ 30 på kontoen. Det er fortsatt $ 45 i verdi av klikk som jeg kunne ha brukt, skjønt, så jeg prøvde å registrere meg. jeg sier prøvd fordi jeg ble møtt av denne feilmeldingen ikke mindre enn 4 ganger i registrerings- og betalingsprosessen:

Yahoo! Feil

Direkte post har en ting til felles med all reklame. Du må være i stand til å levere produktet eller tjenesten din så snart potensielle kunder går gjennom døren. Manglende evne til å levere gjør mer skade enn ikke å annonsere i det hele tatt. Jeg håper at denne Yahoo! kampanje var en prøvekampanje sendt til noen få mennesker for å teste systemets evne til å håndtere registrering og kjøp ... men sannheten er sannsynligvis den motsatte. De mistet meg! Etter 4 forsøk kommer jeg ikke tilbake.

Yahoo! brukte mest sannsynlig hundretusenvis av dollar på dette direktepoststykket. Og den dårlige markedsdirektøren, som designet et fantastisk stykke, vil sannsynligvis få skylden for kampanjens dårlige ytelse.

Med mindre Yahoo! selvfølgelig leser tilfeldigvis bloggen min. 🙂