Du har blitt lurt av MySpace

Min plassJeg begynner med å si at jeg ikke liker MySpace. Jeg tåler faktisk ikke MySpace. Jeg har en MySpace-konto slik at jeg kan holde rede på sønnen min, hvem vennene hans er, og hva han skriver og legger ut. Han vet at det er grunnen, og han har det bra. Jeg gir ham mye frihet på nettet, og til gjengjeld krenker eller bruker han ikke min tillit. Han er en flott gutt.

Det ser ut til at alt jeg klikker på i MySpace ikke svarer eller lastes inn fullt. Brukergrensesnittet er uutholdelig forferdelig. Jeg leste på nettet at det er en av de beste nettstedene på nettet. Jeg er ikke sikker på hvorfor, det er forferdelig.

Nå kommer sannheten i MySpace ...

1. MySpace er IKKE en virussuksess.
2. MySpace.com er Spam 2.0.
3. Tom Anderson opprettet IKKE MySpace.Tom
4. MySpaces administrerende direktør Chris DeWolfe er koblet til en fortid med spam.
5. MySpace var et direkte angrep på Friendster.com.

Så ... det ender med at MySpace bare er et nettsted designet som en kontant ku for reklame. Ganske stygt, ikke sant? Alle de luride detaljene er i en "tell all" fra Trent Lapinski, en reporter som har avdekket sannheten om MySpace på Valleywag.

Høres skyggefull ut? Ja, det tror jeg også. Enda styggere er det at eierne av MySpace, Newscorp, har angivelig prøvd å dekke sannheten gjennom trakassering og juridisk krangling. Det er trist at en nyhetsorganisasjon ... noen som er beskyttet av grunnloven og holder på "sannheten" vil være involvert i en så stygg virksomhet. Dette er enda et slag for en stor nyhetsorganisasjon ... kanskje et siste pust av en døende gigant.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.