Hvordan bruke et zoom-møte for å ta opp en ekstern gjest på podcasten din i separate spor

Bruke Zoom for podcasting

Jeg kan ikke fortelle deg alle verktøyene jeg tidligere har brukt eller abonnert på for å ta opp podcastintervjuer eksternt - og jeg hadde problemer med dem alle. Det spilte ingen rolle hvor god tilkoblingen min var eller kvaliteten på maskinvaren ... intermitterende tilkoblingsproblemer og lydkvalitet fikk meg nesten til å kaste podcasten.

Det siste anstendige verktøyet jeg brukte var Skype, men adopsjonen av applikasjonen var ikke utbredt, så gjestene mine hadde nesten alltid utfordringer med å laste ned og registrere seg for Skype. I tillegg måtte jeg på det tidspunktet kjøpe en kjøpt tillegg for Skype for å registrere og eksportere hvert spor.

Zoom: Den perfekte podcast-ledsageren

En kollega av meg spurte meg hvordan jeg spilte inn eksterne gjester her om dagen, og jeg ga ham beskjed om at jeg brukte det Zoommøteprogramvare. Han ble blåst bort da jeg fortalte ham hvorfor ... et alternativ i Zoom lar deg eksportere hver besøkende som sitt eget lydspor. Bare gå til Innstillinger> Opptak og du finner alternativet:

Zoom innstillinger for innspilling av en egen lydfil for hver deltaker.

Når jeg tar opp et intervju, lagrer jeg alltid lyden på den lokale datamaskinen. Når intervjuet er fullført, eksporterer Zoom lyden til den lokale opptakskatalogen. Når du åpner destinasjonsmappen, finner du at hvert spor er i en mappe som er pent navngitt, og at hver deltagers spor er inkludert:

zoom opptakskatalog 1

Dette gjør at jeg raskt kan importere hvert av lydsporene til Garageband, utføre de nødvendige endringene for å fjerne hoste eller feil fra sporet jeg trenger, legge til introer og outros, og deretter eksportere for podcast-verten.

Zoom video

Jeg vil også anbefale å holde videofeeden din på under en podcast! Mens jeg snakker med gjesten min, tror jeg at videoanvisningene vi tar fra hverandre, gir massevis av personlighet til samtalen. I tillegg, hvis jeg noen gang ønsket å publisere videosporene til podcastene mine, hadde jeg også videoene!

For nå er det nok å opprettholde podcasten min!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.